Intr-o craticioara se topeste mierea si margarina. Se da la o parte si se lasa sa se racoreasca.Intr-un castron se amesteca cu mixerul iaurtul, oul, coaja si zeama de la lamaie. Se da drumul la cuptor la 180°C.In alt castron se cerne faina, faina integrala si bicarbonatul. Se aseaza chesele de muffins in tava.Se adauga amestecul de faina peste cel cu iaurt si se amesteca pana se omogenizeaza. Se toarna compozitia in chese si se da la cuptor aproximativ 20 de minute. Se testeaza cu o scobitoare daca sunt facute la mijloc.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii