Ingrediente
250 grame faina, 1 plin praf copt, 175 grame zahar, 2 linguri cacao, 100/150 grame ciocolata taiata marunt sau rasa pe razatoare, 250 ml lapte, 90 ml ulei, 1 plin zahar vanilat, 1 ou
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
5 voturi
Mod de preparare
Adaugam peste prima parte uscata si amestecam. Obligatoriu adaugam continutul lichid in vasul cu cel uscat si nu invers!! Amestecam cu grija pana la omogenizarea continutului.
Ungem formele cu ulei si faina si punem in ele jumatate din inaltime!Atentie sa nu depasiti deoarece isi mareste volumul. Se tin in cuptorul preincalzit doar 10 minute, pentru a nu se intari.
Tipsuri: inainte de a introduce formele la cuptor, presarati cioco taiata marunt peste formele umplute. Eu am folosit Milka cu Oreo si gustul este incredibil.
Pentru o savoare de neuitat adaugati si o crema, dupa gust. Am presarat-o cu caise confiate taiate marunt.
Baftaaa!
Sidy (Chef de cuisine) , 14 februarie 2013
Hmmmmm....ce bine arata ! Pluteste in aer iz de sarbatoare.....
Floare de colt (Chef de cuisine) , 13 februarie 2013
Delicioase !
valentina ionita (Chef de cuisine) , 13 februarie 2013
Minunate...
Adriana B (Chef de cuisine) , 13 februarie 2013
Arata foarte bine si sigur sunt delicioase!