autor:

COPILOU

» » Sosuri

Mujdei de usturoi

Autor: COPILOU (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 16 septembrie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: COPILOU (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 16 septembrie 2010

Ingrediente
2 capatani de usturoi, sare, o lingurita de ulei, 4 linguri de smantana

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

5 voturi

Mod de preparare

Usturoiul se curata si se zdrobeste, se pune intr-un castronel si se freaca bine cu sare si ulei, cand se face ca o pasta se adauga smantana si se omogenizeaza bine, in caz ca i se pare inca prea iute se mai poate adauga smantana.
Foarte bun la preparatele din carne.
Daca ti-a placut reteta noastra "Mujdei de usturoi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sosuri
Snitele in mujdei de usturoi

Snitele in mujdei de usturoi

Se ia bucata de carne,se spala,se zvanta bine si se portioneaza bucati de cca 1cm grosime. Se pune

10 voturi    6 comentarii
30 min
Aperitive cu carne
Pulpe de pui cu vin si mujdei de usturoi la cuptor

Pulpe de pui cu vin si mujdei de usturoi la cuptor

Pulpele de pui se spala , se lasa la scurs , se stropesc cu ulei de masline si se condimenteaza cu

21 voturi    9 comentarii
50 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 10 septembrie 2012

    Si eu fac asa ceva dar nu folosesc ulei ci smantana si o lingura de maioneza dietetica !

  • gratziela

    gratziela (Chef de cuisine) , 03 februarie 2011

    Este o crema superba, dar putin cam grea pentru ficat, fiere! Eu am folosit-o la legume fierte la abur sau la cuptor, cu mamaliguta. Nu am incercat cu iaurt, dar poate deveni putin acrisoara, nu?

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

5 voturi

Ingrediente

  • 2 capatani de usturoi
  • sare
  • o lingurita de ulei
  • 4 linguri de smantana

Raporteaza reteta

Retete
de COPILOU
Pui pe sticla by copilou

Pui pe sticla by copilou

Aveti nevoie de o sticla de 500ml in care se va pune uleiul, vinul si apa pana se umple sticla. Se

6 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Fripturi
piept de pui cu sos de smantana si ciuperci by copilou

piept de pui cu sos de smantana si ciuperci by copilou

Se taie pieptul de pui in bucatele mai mici, se condimenteaza si se prajeste pe intr-o tigaie bine

10 voturi    2 comentarii
30 min
Sosuri
Pulpe de pui cu legume by copilou

Pulpe de pui cu legume by copilou

Se spala bine pulpele, apoi se taie partea superioara de cea inferioara si se condimenteaza bine. Rosia,

6 voturi    3 comentarii
1h
Fripturi

constanta proca (Chef de cuisine)

Si eu fac asa ceva dar nu folosesc ulei ci smantana si o lingura de maioneza dietetica !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Sosuri

Sos rosu usturoiat Sos rosu usturoiat

Coacem ardeii, ii presaram cu sare si ii lasam un pic sa se racoreasca. Coacem si rosiile. Curatam usturoiul, apoi curatam ardeii de

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Bucate la borcan
Dulceata de ardei iute rosu Dulceata de ardei iute rosu

Ardeii iuti se spala si se taie marunt. Ardeii kapia (sau gogosari) se spala, se curata de seminte si cotoare si se macina sau se dau

3 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Sos de marar