autor:

COPILOU

» » Sosuri

Mujdei de usturoi

Autor: COPILOU (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 16 septembrie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: COPILOU (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 16 septembrie 2010

Ingrediente
2 capatani de usturoi, sare, o lingurita de ulei, 4 linguri de smantana

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

5 voturi

Mod de preparare

Usturoiul se curata si se zdrobeste, se pune intr-un castronel si se freaca bine cu sare si ulei, cand se face ca o pasta se adauga smantana si se omogenizeaza bine, in caz ca i se pare inca prea iute se mai poate adauga smantana.
Foarte bun la preparatele din carne.
Daca ti-a placut reteta noastra "Mujdei de usturoi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sosuri
Dovlecei caliti cu mujdei de usturoi-specific tarilor arabe

Dovlecei caliti cu mujdei de usturoi-specific tarilor arabe

Dovleceii se spala si se usuca bine cu un prosop de bucatarie. Se taie in rondele foarte subtiri

23 voturi    17 comentarii
45 min
Retete vegetariene
Snitele din burta de vita in mujdei de usturoi

Snitele din burta de vita in mujdei de usturoi

Snitelele prajite sau coapte se lasa sa se raceasca, dupa care se taie fasii subtiri.Aceste fasii

20 voturi    14 comentarii
3h
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 10 septembrie 2012

    Si eu fac asa ceva dar nu folosesc ulei ci smantana si o lingura de maioneza dietetica !

  • gratziela

    gratziela (Chef de cuisine) , 03 februarie 2011

    Este o crema superba, dar putin cam grea pentru ficat, fiere! Eu am folosit-o la legume fierte la abur sau la cuptor, cu mamaliguta. Nu am incercat cu iaurt, dar poate deveni putin acrisoara, nu?

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

5 voturi

Ingrediente

  • 2 capatani de usturoi
  • sare
  • o lingurita de ulei
  • 4 linguri de smantana

Raporteaza reteta

Retete
de COPILOU
Pui pe sticla by copilou

Pui pe sticla by copilou

Aveti nevoie de o sticla de 500ml in care se va pune uleiul, vinul si apa pana se umple sticla. Se

6 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Fripturi
piept de pui cu sos de smantana si ciuperci by copilou

piept de pui cu sos de smantana si ciuperci by copilou

Se taie pieptul de pui in bucatele mai mici, se condimenteaza si se prajeste pe intr-o tigaie bine

10 voturi    2 comentarii
30 min
Sosuri
Pulpe de pui cu legume by copilou

Pulpe de pui cu legume by copilou

Se spala bine pulpele, apoi se taie partea superioara de cea inferioara si se condimenteaza bine. Rosia,

6 voturi    3 comentarii
1h
Fripturi

constanta proca (Chef de cuisine)

Si eu fac asa ceva dar nu folosesc ulei ci smantana si o lingura de maioneza dietetica !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Sosuri

Pui cu sos garam masala Pui cu sos garam masala

Portionam puiul si il uscam cu servetele absorbante, apoi il prajim il uleiul de masline pana se rumeneste putin. Adaugam apoi ceapa

0 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
Sos de fasole si porumb Sos de fasole si porumb

Se amesteca intr-un robot de bucatarie trei sferturi din cantitatea de fasole si porumb, pana se formeaza o pasta. Apoi se rastoarna

2 voturi    3 comentarii
20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Sos de usturoi verde