Reteta postata pe: 25 octombrie 2008
Ingrediente
usturoi, sare, ulei, smantana sau iaurt, marar, apa
Dificultate: Redusa | Timp: 10 min
Mod de preparare
Se curata usturoiul, se piseaza, se adauga sare dupa gust, se pune uleiul si se feaca pana se face ca o pasta, dupa aceea se adauga smantana, daca e prea gros puteti adauga putina apa, iar la sfarsit puneti mararul.
Mujdeiul merge foarte bine cu gratar de pui, pui la cuptor, peste prajit......
Pofta buna...
Daca ti-a placut reteta noastra "Mujdei de usturoi cu smantana si marar" nu uita sa-i faci un
review
Coacem ardeii, ii presaram cu sare si ii lasam un pic sa se racoreasca. Coacem si rosiile. Curatam
0 voturi
0 comentarii
2h 30 min
- Puneti apa la fiert intr-o oala si cand fierbe adaugati cuburile de pui.
- Intre timp amestecati
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Petru Ioan (Chef de cuisine) , 19 mai 2014
hmmm bun