autor:

Fara foto

» » Sosuri

Mujdei de usturoi cu smantana si marar

Autor: Alexandra Stoica (Bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 25 octombrie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Alexandra Stoica (Bucatar)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 25 octombrie 2008

Ingrediente
usturoi, sare, ulei, smantana sau iaurt, marar, apa

Dificultate: Redusa Timp: 10 min

21 voturi

Mod de preparare

Se curata usturoiul, se piseaza, se adauga sare dupa gust, se pune uleiul si se feaca pana se face ca o pasta, dupa aceea se adauga smantana, daca e prea gros puteti adauga putina apa, iar la sfarsit puneti mararul.
Mujdeiul merge foarte bine cu gratar de pui, pui la cuptor, peste prajit......

Pofta buna...
Daca ti-a placut reteta noastra "Mujdei de usturoi cu smantana si marar" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sosuri
Maioneza dietetica

Maioneza dietetica

Multi se feresc de maioneza pentru ca are multe grasimi, oua, au probleme de sanatate, etc. Eu prepar

13 voturi    11 comentarii
5 min
Sosuri
Caprioara cu sos de merisoare si afine

Caprioara cu sos de merisoare si afine

1. Se pune carnea cu dafinul, ceapa si vinul intr-un castron si se lasa la marinat 24 ore. 2. Se

3 voturi    4 comentarii
30 min
Sosuri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Petru Ioan

    Petru Ioan (Chef de cuisine) , 19 mai 2014

    hmmm bun

  • Fara foto

    sorina , 28 octombrie 2008

    E ffff bun, incercati...

Dificultate

Redusa

Timp

10 min

21 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Petru Ioan (Chef de cuisine)

hmmm bun

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Sosuri

Pui cu sos garam masala Pui cu sos garam masala

Portionam puiul si il uscam cu servetele absorbante, apoi il prajim il uleiul de masline pana se rumeneste putin. Adaugam apoi ceapa

0 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
Sos de fasole si porumb Sos de fasole si porumb

Se amesteca intr-un robot de bucatarie trei sferturi din cantitatea de fasole si porumb, pana se formeaza o pasta. Apoi se rastoarna

2 voturi    3 comentarii
20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
CIULAMA DE CIUPERCI