autor:

» » Sosuri

Mujdei de usturoi cu smantana si marar

Autor: Alexandra Stoica (Bucatar sef)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 25 octombrie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Alexandra Stoica (Bucatar sef)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 25 octombrie 2008

Ingrediente
usturoi, sare, ulei, smantana sau iaurt, marar, apa

Dificultate: Redusa Timp: 10 min

21 voturi

Mod de preparare

Se curata usturoiul, se piseaza, se adauga sare dupa gust, se pune uleiul si se feaca pana se face ca o pasta, dupa aceea se adauga smantana, daca e prea gros puteti adauga putina apa, iar la sfarsit puneti mararul.
Mujdeiul merge foarte bine cu gratar de pui, pui la cuptor, peste prajit......

Pofta buna...
Daca ti-a placut reteta noastra "Mujdei de usturoi cu smantana si marar" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sosuri
Sos rosu usturoiat

Sos rosu usturoiat

Coacem ardeii, ii presaram cu sare si ii lasam un pic sa se racoreasca. Coacem si rosiile. Curatam

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Sosuri
Bilute in sos de rosii / Balletjes in tomatensaus

Bilute in sos de rosii / Balletjes in tomatensaus

- Puneti apa la fiert intr-o oala si cand fierbe adaugati cuburile de pui. - Intre timp amestecati

2 voturi    0 comentarii
1h
Sosuri

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii

  • Petru Ioan

    Petru Ioan (Chef de cuisine) , 19 mai 2014

    hmmm bun

  • sorina , 28 octombrie 2008

    E ffff bun, incercati...

Dificultate

Redusa

Timp

10 min

21 voturi

Ingrediente

  • usturoi
  • sare
  • ulei
  • smantana sau iaurt
  • marar
  • apa

Raporteaza reteta

Petru Ioan (Chef de cuisine)

hmmm bun

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Sosuri

Pasta de ardei Pasta de ardei

Se curata gogosarii, ardeii kapia, ardeii galbeni, ardeii bulgaresti de cotoare si seminte, se dau prin masina de carne si se pun intr-un

2 voturi    0 comentarii
4h
Conserve si muraturi
Sos rosu usturoiat Sos rosu usturoiat

Coacem ardeii, ii presaram cu sare si ii lasam un pic sa se racoreasca. Coacem si rosiile. Curatam usturoiul, apoi curatam ardeii de

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Bucate la borcan
Pasta de ardei pentru ciorbe