Se dau dovleceii prin razatoare (prin cea mai mare), se pune ıntr-un vas de sticla sau de portelan (nu metal), se adauga ouale, se adauga branza, se adauga condimentele (puneti mai mult fiindca atunci cand adaugam faina slabeste gustul) se adauga sare si incet se adauga faina. Apoi. se amesteca, se face un aluat un pic mai gros decat aluatul de clatite apoi se incinge uleiul, se prajesc bine pe o parte si pe alta, dar nu prea repede, se scot, se pun pe un platou cu servetele pentru a se absoarbe uleiul. Se mananca dupa preferinte, fie reci, fie calde. Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii