Se dau dovleceii prin razatoare (prin cea mai mare), se pune ıntr-un vas de sticla sau de portelan (nu metal), se adauga ouale, se adauga branza, se adauga condimentele (puneti mai mult fiindca atunci cand adaugam faina slabeste gustul) se adauga sare si incet se adauga faina. Apoi. se amesteca, se face un aluat un pic mai gros decat aluatul de clatite apoi se incinge uleiul, se prajesc bine pe o parte si pe alta, dar nu prea repede, se scot, se pun pe un platou cu servetele pentru a se absoarbe uleiul. Se mananca dupa preferinte, fie reci, fie calde. Pofta buna!
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii