autor:

eugenia pavlenco

» » Aluaturi si Foietaje

Mule

Autor: eugenia pavlenco (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: eugenia pavlenco (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 mai 2008

Ingrediente
aluatul: 3 oua, 250gr faina, 500ml lapte, 1 pliculet zahar vanilat, putina sare, zahar 100gr, ulei(2 linguri)., 50-70 gr unt pentru copt., Umplutura: branza dulce de vaca 250gr(sa nu fie acra), 1 ou,sare.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

4 voturi

Mod de preparare

Se amesteca faina cu laptele pana la omogenizare, ouale cu zaharul se bat bine, se amesteca toata compozitia se pune zaharul vanilat, sarea si uleiul si se mai amesteca.
Se pune cate putin din compozitie intr-o tigaie bine incinsa si unsa cu ulei.
Se amesteca umplutura, se taie foile in 4 , si se impacheteaza cu umplutura, se pun intr-o oala, deasuprea se pune untul. Se baga in cuptor si se coc circa 20 de minute la 200°C
Daca ti-a placut reteta noastra "Mule" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Japoneze

Japoneze

Intr-un castron amestecam drojdia cu zaharul pana cand aceasta se lichefiaza. Adaugam 3-4 linguri

4 voturi    2 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Chifle de secara

Chifle de secara

Se pune apa calduta, drojdia si zaharul si se amesteca bine pana se dizolva tot. Se mai lasa un pic.

1 vot    7 comentarii
3h
Aluaturi si Foietaje

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    eugenia pavlenco , 01 iulie 2010

    Mie asa imi plac se pune f putina sare.

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 26 iulie 2009

    Jeni te rog sa ma lamuresti....daca aluatul este cu zahar, de ce faci umplutura cu...sare si nu tot cu zahar ??? Poate faci o poza si o pui( cand le mai prepari )

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

4 voturi

Ingrediente

  • aluatul: 3 oua
  • 250gr faina
  • 500ml lapte
  • 1 pliculet zahar vanilat
  • putina sare
  • zahar 100gr
  • ulei(2 linguri).
  • 50-70 gr unt pentru copt.
  • Umplutura: branza dulce de vaca 250gr(sa nu fie acra)
  • 1 ou,sare.

Raporteaza reteta

Retete
de eugenia pavlenco
Gutuie coapta cu orez

Gutuie coapta cu orez

Gutuiele se spala, se inlatura mijlocul de seminte. Orezul se fierbe 15 min, Stafidele se acopera

3 voturi    2 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Rosii umplute cu branza

Rosii umplute cu branza

Rosiile se taie de-a lungul in jumatate, cu lingurita se inlatura semintele, se sareaza, Telemeaua

2 voturi    4 comentarii
15 min
Aperitive
Oua umplute

Oua umplute

Ouale fierte si racite se curata atent de coaja, Se taie in jumatate, se scoate galbenusul, marginele

7 voturi    15 comentarii
1h
Aperitive cu oua

eugenia pavlenco

Mie asa imi plac se pune f putina sare.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Covrigi cu susan Covrigi cu susan

In oala mixerului cernem fainele, adaugam drojdia si zaharul si amestecam cu suportul ptr framantat, adaugam uleiul si apa si, cand

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Reţetă de preparare a papanaşilor Reţetă de preparare a papanaşilor

Se amesteca branza de vaci cu faina, grisul, zaharul, ouale si praful de copt si se framanta foarte bine. Dupa ce s-a framantat, se

6 voturi    2 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Crenvurşti de soia în foietaj