Se amesteca faina cu laptele pana la omogenizare, ouale cu zaharul se bat bine, se amesteca toata compozitia se pune zaharul vanilat, sarea si uleiul si se mai amesteca.
Se pune cate putin din compozitie intr-o tigaie bine incinsa si unsa cu ulei.
Se amesteca umplutura, se taie foile in 4 , si se impacheteaza cu umplutura, se pun intr-o oala, deasuprea se pune untul. Se baga in cuptor si se coc circa 20 de minute la 200°C
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii