Reteta postata pe: 03 septembrie 2009
Ingrediente
3 kg varza,1 kg gogosari sau ardei grasi,1 kg gogonele,1/2 kg ceapa,150g sare,200g zahar,250ml otet,5-6 ardei iuti,hrean
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 30 min
Mod de preparare
Ceapa se curata si se taie solzisori,gogosarii se taie felii,varza fideluta,gogonelele si ardeii iuti se taie felii subtiri.
Se amesteca toate legumele cu sare si se lasa sa stea 30 minute.Se adauga otetul si zaharul,se amesteca si se lasa de seara pana dimineata.
Se toarna in borcane,impreuna cu hrean taiat betisoare.Se leaga borcanele cu ceolofan si se pun in camara.
Daca ti-a placut reteta noastra "Muratura asortata" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Salate cu peste
Curatam gogosarii si ardeii de samburi, ii spalam, ii taiem bucatele, adaugam castravetii spalati,
38 voturi
2 comentarii
24h
Varza se taie fidelute,se pune putina sare si este bine sa se lase de seara pana dimineata.
Ardeii
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
constanta proca (Chef de cuisine) , 09 iulie 2010
Am "furat "reteta !