Curatam cartofii,ii spalam si ii taiem felii.Ii prajim in ulei si ii scoatem pe prosoape de hartie la scurs.
Punem intr-o cratita 3 linguri de ulei si adaugam ceapa tocata marunt.Cand s-a inmuiat, adaugam canea si lasam la calit 5-10 minute. Adaugam sucul de rosii,condimentam cu cimbru ,sare ,piper si lasam la fiert sa scada tot lichidul. Dam cratita deoparte si adaugam ½ legatura de patrunjel. Cand se racoreste adaugam un ou in compozitie si omogenizam bine.
Ungem un vas cu ulei si-l tapetam cu pesmet.Asezam un rand de cartofi, carnea si iarasi un rand de cartofi.Turnam supa de carne(apa) si dam vasul la cuptor pentru cca 30 minute.Dupa expirarea timpului,batem un ou cu smanana si turnam peste musaca. Mai lasam la cuptor pana comozitia de ou se incheaga.Presaram restul de patrunjel tocat. Se serveste calda, alaturi de o salata sau muraturi. Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii