Se curata se spala si se taie feli cartofi, se calesc putin pe ambele parti. Se fierbe soia 30 min. Se lasa la scurs. Ceapa se caleste, se adauga soia se mai caleste putin si se adauga rosiile. Daca este necesar, se mai pune putina apa si condimentele si sare. Se ia o cratita si se pune un rand de cartofi, un rand de carne (vegetala), un rand de cartofi etc, dar ultimul sa fie de cartofi. Se umple cu apa si se da la foc mic.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii