Cartofii se spala si se fierb in coaja, se racesc, se curata, si se taie rondele. Spanacul se curata, se spala, se scurge si se opareste; dupa racire se scurge si se taie mai mare. Morcovii si ceapa se curata, se spala si se pun la fiert in apa cu sare; dupa fierbere si racire se taie felioare. Din smantana frecata, faina si 1/2 din cantitatea de unt, cu putina zeama, se pregateste un sos mai subtire in care se adauga: morcovii, ceapa, cartofii, spanacul, mazarea scursa si spalata in apa rece, verdeata, ouale batute spuma si piperul. Se amesteca componentele usor, se potriveste gustul. Compozitia pregatita se rastoarna intr-o tava unsa cu restul de unt, tapetata cu pesmet. Se introduce la cuptor pentru rumenire cca 15 - 20 minute. Cind s-a rumenit, se scoate din cuptor si se portioneaza. Se serveste cu sosul tomat, pus deasupra.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii