MUSACA DE VINETE

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1/2carne tocata
  • 3 vinete
  • 2 rosii
  • 2 morcovi
  • 2 dovlecei
  • 1 ceapa
  • 3 catei usturoi
  • 5 oua
  • 1 cutie smantana
  • 1 legatura patrunjel

Mod de preparare

Vinetele si dovleceii se taie rondele subtiri si se calesc in putin ulei, apoi se lasa pe o hartie absorbanta.

Separat se prepara carnea condimentata cu sare, piper, usturoi, patrunjel, 3 oua si cu ceapa si morcovul ras, care s-au calit in prealabil.

Intr-o oala se pune un strat combinat de felii de vinete, dovleceii si rosii, apoi un strat de carne, un strat de legume, iar un strat de carne si la sfarsit un strat de legume. Se bat bine doua oua cu o cutie de smantana si se toarna deasupra. Se baga la cuptor.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort de post cu mousse de ciocolata

Tort de post cu mousse de ciocolata

Tort de post cu mousse de ciocolata
Saramura de crap

Saramura de crap

Saramura de crap
Macrou la cuptor cu sos de rosii si usturoi

Macrou la cuptor cu sos de rosii si usturoi

Macrou la cuptor cu sos de rosii si usturoi
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor