autor:

vitan aneta

» » Mancaruri cu carne

Musaca de vinete

Autor: vitan aneta (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 31 mai 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: vitan aneta (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 31 mai 2010

Ingrediente
4 vinete lunguiete,, 6 rosii,, 6 ardei,, cascaval,, pesmet,, ulei ptr prajit,, 1kg carne tocata, eu prefer porc,dar puteti pune orice carne tocata,, 1 ceapa si usturoi,, 4 oua.

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Taiati vinetele cu coaja cu tot rondele si le prajim pe ambele parti pana devin aurii,le lasam intr-o strecuratoare ca sa se scurga de ulei.separat taiem rosiile si ardeii si le punem pe foc atata timp pana se face ca o tocana de legume.curatam ceapa si usturoiul si separat le punem la prajit impreuna cu carnea tocata, prajim pana cand devine maronie si bineinteles condimentam fiecare dupa gust cu sare si piper. Cand am terminat cu toate luam o tava si punem un rand de vinete peste care punem pesmet ca sa nu fie asa de uleioase,un rand de carne tocata,un rand de ardei si rosii razalim cascaval si inca un rand de vinete.batem ouale si le punem peste compozitie apoi razalim cascavalul. Pofta buna! Se poate servi cald sau rece.
Daca ti-a placut reteta noastra "Musaca de vinete" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Vinete pentru musaca

Vinete pentru musaca

Spal vinetele, le tai felii subtiri in lungime, presar cu sare si le las cateva ore. Le spal, le

7 voturi    7 comentarii
20 min
Retete vegetariene
Musaca de carne cu dovlecei si vinete

Musaca de carne cu dovlecei si vinete

Dovleceii si vinetele necuratate de coaja se presara cu putina sare si condimente si se lasa acoperite

16 voturi    2 comentarii
1h
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 02 iunie 2010

    Un sfat. Vinetele contin toxine si de aceea se lasa presarate cu sare jumatate de ora, dupa care se preseaza sa se scurga zeama din ele.

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 01 iunie 2010

    Foarte buna musacaua!

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 4 vinete lunguiete,
  • 6 rosii,
  • 6 ardei,
  • cascaval,
  • pesmet,
  • ulei ptr prajit,
  • 1kg carne tocata
  • eu prefer porc,dar puteti pune orice carne tocata,
  • 1 ceapa si usturoi,
  • 4 oua.

Raporteaza reteta

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

Un sfat. Vinetele contin toxine si de aceea se lasa presarate cu sare jumatate de ora, dupa care se preseaza sa se scurga zeama din ele.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Fit Hamburger de Halloween Fit Hamburger de Halloween

Carnea se caleste impreuna cu supa pentru 15 min. Dupa ce se raceste putin, se amesteca cu restul ingredientelor pentru hamburger (mai

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Ciulamaua bunicii Ciulamaua bunicii

Curatam ciupercile de pielita, le spalam si le feliem. Ciocanelele de pui se pun la fiert cu 1,5 l de apa si o lingurita de sare, se

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
CIULAMA DE PUI CU MAMALIGUTA