autor:

vitan aneta

» » Mancaruri cu carne

Musaca de vinete

Autor: vitan aneta (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 31 mai 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: vitan aneta (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 31 mai 2010

Ingrediente
4 vinete lunguiete,, 6 rosii,, 6 ardei,, cascaval,, pesmet,, ulei ptr prajit,, 1kg carne tocata, eu prefer porc,dar puteti pune orice carne tocata,, 1 ceapa si usturoi,, 4 oua.

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Taiati vinetele cu coaja cu tot rondele si le prajim pe ambele parti pana devin aurii,le lasam intr-o strecuratoare ca sa se scurga de ulei.separat taiem rosiile si ardeii si le punem pe foc atata timp pana se face ca o tocana de legume.curatam ceapa si usturoiul si separat le punem la prajit impreuna cu carnea tocata, prajim pana cand devine maronie si bineinteles condimentam fiecare dupa gust cu sare si piper. Cand am terminat cu toate luam o tava si punem un rand de vinete peste care punem pesmet ca sa nu fie asa de uleioase,un rand de carne tocata,un rand de ardei si rosii razalim cascaval si inca un rand de vinete.batem ouale si le punem peste compozitie apoi razalim cascavalul. Pofta buna! Se poate servi cald sau rece.
Daca ti-a placut reteta noastra "Musaca de vinete" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Musaca de vinete cu carne de pui

Musaca de vinete cu carne de pui

Vinetele se spala, (daca preferati le curatati), se taie rondele de aproximativ 1 cm care se sareaza

14 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
MUSACA DE VINETE SI MORCOVI

MUSACA DE VINETE SI MORCOVI

Vinetele se spala,necuratate,se taie bucati,se sareaza, se lasa 20-30 minute.Apoi se spala,se usuca,se

3 voturi    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 02 iunie 2010

    Un sfat. Vinetele contin toxine si de aceea se lasa presarate cu sare jumatate de ora, dupa care se preseaza sa se scurga zeama din ele.

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 01 iunie 2010

    Foarte buna musacaua!

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 4 vinete lunguiete,
  • 6 rosii,
  • 6 ardei,
  • cascaval,
  • pesmet,
  • ulei ptr prajit,
  • 1kg carne tocata
  • eu prefer porc,dar puteti pune orice carne tocata,
  • 1 ceapa si usturoi,
  • 4 oua.

Raporteaza reteta

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

Un sfat. Vinetele contin toxine si de aceea se lasa presarate cu sare jumatate de ora, dupa care se preseaza sa se scurga zeama din ele.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Aripioare de pui crocante Aripioare de pui crocante

Din meniul rapid al weekendului care-a trecut :) . Ai nevoie de trei vase: - in primul vas pui jumatate din cantitatea de faina -

23 voturi    13 comentarii
30 min
Fripturi
Piept de pui tailandez Piept de pui tailandez

Se pune laptele pe foc intr-un vas impreuna cu pieptul taiat suvite,dupa 10-15 min. se adauga pasta de curry, sare,. piper daca mai

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Cotlete umplute cu mazare