Taiati vinetele cu coaja cu tot rondele si le prajim pe ambele parti pana devin aurii,le lasam intr-o strecuratoare ca sa se scurga de ulei.separat taiem rosiile si ardeii si le punem pe foc atata timp pana se face ca o tocana de legume.curatam ceapa si usturoiul si separat le punem la prajit impreuna cu carnea tocata, prajim pana cand devine maronie si bineinteles condimentam fiecare dupa gust cu sare si piper. Cand am terminat cu toate luam o tava si punem un rand de vinete peste care punem pesmet ca sa nu fie asa de uleioase,un rand de carne tocata,un rand de ardei si rosii razalim cascaval si inca un rand de vinete.batem ouale si le punem peste compozitie apoi razalim cascavalul. Pofta buna! Se poate servi cald sau rece.
Tort cu crema de ciocolata si rom – un desert rafinat, cu blaturi pufoase de cacao, insiropate cu caramel aromat, crema...
Tort cu crema de ciocolata si rom. Un desert aromat si delicios, perfect pentru orice ocazieSalata de cartofi cu oua – o reteta simpla, gustoasa si rapida, perfecta pentru orice masa. Preparata din ingrediente...
Salata de cartofi cu oua. Reteta simpla, si gustoasa, foarte simplu de preparatO reteta simpla, rapida si sanatoasa de salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Perfecta ca garnitura alaturi de peste, carne,...
Salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Reteta simpla, rapida si sanatoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii