Se curata cartofii de coaja, se taie cubulete si se pun la fiert in apa cu un praf de sare si o lingurita de legume dehidratate fara sare.
Se curata ceapa si apoi se taie marunt ardeiul apoi se taie cubulete, la fel si rosiile.
Se pune un strop de ulei la incins apoi calim iute ceapa si ardeiul, adaugam si carnea tocata iar cand scade sucul adaugam cubuletele de rosii, legumele deshiratate fara sare ramase, potrivim de sare si piper. Dam de pe foc si presaram deasupra verdeata tocata. Dam la racit si adaugam in compozitie un ou batut.
Se scurg cartofii de apa si apoi se strivesc pana se face un piure fin.
Se unge o tava cu un ic de ulei apoi intindem un stra de piure, jumatate din cantitatea preparata, apoi deasupra adaugam si intindem uniform carnea si apoi venim cu al doilea strat de piure. Nivelam usor, deasupra ungem stratul de cartofi cu cele 2 oua batute, radem cascaval si dam 20-30 minute la cuptor, la foc potrivit.
Se portioneaza calda.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii