Se curata cartofii de coaja, se taie cubulete si se pun la fiert in apa cu un praf de sare si o lingurita de legume dehidratate fara sare.
Se curata ceapa si apoi se taie marunt ardeiul apoi se taie cubulete, la fel si rosiile.
Se pune un strop de ulei la incins apoi calim iute ceapa si ardeiul, adaugam si carnea tocata iar cand scade sucul adaugam cubuletele de rosii, legumele deshiratate fara sare ramase, potrivim de sare si piper. Dam de pe foc si presaram deasupra verdeata tocata. Dam la racit si adaugam in compozitie un ou batut.
Se scurg cartofii de apa si apoi se strivesc pana se face un piure fin.
Se unge o tava cu un ic de ulei apoi intindem un stra de piure, jumatate din cantitatea preparata, apoi deasupra adaugam si intindem uniform carnea si apoi venim cu al doilea strat de piure. Nivelam usor, deasupra ungem stratul de cartofi cu cele 2 oua batute, radem cascaval si dam 20-30 minute la cuptor, la foc potrivit.
Se portioneaza calda.
Pofta buna!
Reteta de zmeurata de casa. Cum se face zmeurata de casa reteta de lichior de zmeura.
Zmeurata de casaReteta de paste cu vinete. Cum faci acasa paste cu vinete reteta simpla si delicioasa.
Paste cu vinete
Comentarii
Adaugă comentariu