- tăiem cartofii felii și îi prăjim.
- între timp, tăiem vinetele rondele, le sărăm și le lăsăm pe un șervețel să se scurgă.
- după ce am prăjit cartofii, punem vinetele la prăjit
Le scoatem după ce s-au rumenit.
- tăiem roșiile rondele și tocăm ceapa.
- călim ceapa.
- după ce ceapa și-a schimbat culoarea, adăugăm carnea tocată și condimentăm. Lăsăm până se face carnea.
- ungem o tavă cu smântână.
- adăugăm un prim strat de cartofi , apoi de vinete , apoi carnea tocată.
- urmează un alt strat de vinete, apoi de cartofi, apoi roșiile.
- facem un sos din smântână și cașcaval , peste care turnăm lapte, ca să îl mai ”diluăm”. Întindem peste compoziția din tavă.
- băgăm la cuptor, unde lăsăm până se rumenește

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii