Se taie cartoful si dovlecelul in felii subtirise, se sareaza si se prajesc in ulei de masline (a nu se prajii prea mult). Se aseaza feliile de cartofi intr-un vas pentru cuptor.
Se caleste carnea cu condimente, iar separat se vor prajii legumele taiate marunt.
Peste cartofi se va aseza carnea bine prajita.
Legumele prajite se vor trece prin masina de carne si se vor amesteca cu sare si un ou. Se vor pune peste carnea tocata.
In final se pun feliile de dovlecel. Se bat 2 oua cu putin sos de rosii si se vor turna peste musaka.
Se da la cuptor, iar cand s-a facut oul se va adauga baconul si cascavalul ras.Se lasa sa se rumeneasca putin cascavalul si se scoate din cuptor.
Se serveste calda.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii