Se taie cartoful si dovlecelul in felii subtirise, se sareaza si se prajesc in ulei de masline (a nu se prajii prea mult). Se aseaza feliile de cartofi intr-un vas pentru cuptor.
Se caleste carnea cu condimente, iar separat se vor prajii legumele taiate marunt.
Peste cartofi se va aseza carnea bine prajita.
Legumele prajite se vor trece prin masina de carne si se vor amesteca cu sare si un ou. Se vor pune peste carnea tocata.
In final se pun feliile de dovlecel. Se bat 2 oua cu putin sos de rosii si se vor turna peste musaka.
Se da la cuptor, iar cand s-a facut oul se va adauga baconul si cascavalul ras.Se lasa sa se rumeneasca putin cascavalul si se scoate din cuptor.
Se serveste calda.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii