autor:

zana b.

» » Fripturi

Muschi de porc condimentat

Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 15 august 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 15 august 2009

Ingrediente
500g muschi de porc,3 linguri ulei,250g paste late,sare,1 ceapa, catel de usturoi, chilli,50 g rosii,piper

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

0 voturi

Mod de preparare

Carnea se taie felii si se prajeste in 2 linguri de ulei,la foc mic.Curatam ceapa si usturoiul,indepartam semintele de la chilli,apoi tocam totul si calim in restul de ulei. Adaugam rosiile taiate cuburi(le curatam de coaja si seminte)si fierbem inabusit 10 minute.
Pastele se fierb in apa cu sare si apoi se scurg.
Condimentam carnea cu piper si sare si o servim alaturi de paste si sosul picant.
Puteti orna farfuria cu crengute de cimbru.
Daca ti-a placut reteta noastra "Muschi de porc condimentat" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Friptura pentru Paste

Friptura pentru Paste

Spalam pulpele le curatam le crestam apoi le asezam in tava le dam cu sare si toate celalalte condimente

4 voturi    0 comentarii
2h
Fripturi
Pulpe de pui impanate cu verdeturi

Pulpe de pui impanate cu verdeturi

Se taie ceapa, usturoiul si patrunjelul marunt.Se condimenteaza cu sare si piper si se stropeste

6 voturi    17 comentarii
45 min
Fripturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

0 voturi

Ingrediente

  • 500g muschi de porc,3 linguri ulei,250g paste late,sare,1 ceapa, catel de usturoi, chilli,50 g rosii,piper

Raporteaza reteta

burdulea maria elena

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Foarte bun!

Adauga reteta
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Muschi de caprioara, piure de telina cu morcovi si sos de mure