autor:

zana b.

» » Fripturi

Muschi de porc condimentat

Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 15 august 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 15 august 2009

Ingrediente
500g muschi de porc,3 linguri ulei,250g paste late,sare,1 ceapa, catel de usturoi, chilli,50 g rosii,piper

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

0 voturi

Mod de preparare

Carnea se taie felii si se prajeste in 2 linguri de ulei,la foc mic.Curatam ceapa si usturoiul,indepartam semintele de la chilli,apoi tocam totul si calim in restul de ulei. Adaugam rosiile taiate cuburi(le curatam de coaja si seminte)si fierbem inabusit 10 minute.
Pastele se fierb in apa cu sare si apoi se scurg.
Condimentam carnea cu piper si sare si o servim alaturi de paste si sosul picant.
Puteti orna farfuria cu crengute de cimbru.
Daca ti-a placut reteta noastra "Muschi de porc condimentat" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Pulpa de porc speciala - Reteta casei

Pulpa de porc speciala - Reteta casei

Carnea se spala,se sterge si se trece, se tavaleste prin amestecul de condimente . Intr-o tigaie

8 voturi    8 comentarii
2h
Fripturi
File de vita cu sos de gorgonzola

File de vita cu sos de gorgonzola

Pune brânza gorgonzola într-o tigaie fără ulei și mărunțește-o cu ajutorul unei

3 voturi    1 comentariu
20 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

0 voturi

Ingrediente

  • 500g muschi de porc,3 linguri ulei,250g paste late,sare,1 ceapa, catel de usturoi, chilli,50 g rosii,piper

Raporteaza reteta

burdulea maria elena

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Foarte bun!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin

Se ia filetul, se spala, se usuca cu un pic de hartie de bucatarie, se taie in bucati mai potrivite, dupa care se condimenteaza cu sare+piper+2

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Fripturi
Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
muschi de porc la gratar cu garnitura by copilou