Muschi de porc condimentat

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500g muschi de porc
  • 3 linguri ulei
  • 250g paste late
  • sare
  • 1 ceapa
  • 1 catel de usturoi
  • 1 chilli
  • 50 g rosii
  • piper

Mod de preparare

Carnea se taie felii si se prajeste in 2 linguri de ulei,la foc mic.Curatam ceapa si usturoiul,indepartam semintele de la chilli,apoi tocam totul si calim in restul de ulei. Adaugam rosiile taiate cuburi(le curatam de coaja si seminte)si fierbem inabusit 10 minute.

Pastele se fierb in apa cu sare si apoi se scurg.

Condimentam carnea cu piper si sare si o servim alaturi de paste si sosul picant.

Puteti orna farfuria cu crengute de cimbru.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura

Prepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Bastonase de dovlecei in aluat crocant. Reteta de dovlecei tempura

Bastonase de dovlecei in aluat crocant. Reteta de dovlecei tempura

Descopera cum sa pregatesti bastonase delicioase de dovlecei tempura, crocante si savuroase. Reteta simpla, cu ingrediente...

Bastonase de dovlecei in aluat crocant. Reteta de dovlecei tempura
Varza verde cu pulpa de porc

Varza verde cu pulpa de porc

Varza verde cu pulpa de porc
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise