autor:

zana b.

» » Fripturi

Muschi de porc condimentat

Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 15 august 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 15 august 2009

Ingrediente
500g muschi de porc,3 linguri ulei,250g paste late,sare,1 ceapa, catel de usturoi, chilli,50 g rosii,piper

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

0 voturi

Mod de preparare

Carnea se taie felii si se prajeste in 2 linguri de ulei,la foc mic.Curatam ceapa si usturoiul,indepartam semintele de la chilli,apoi tocam totul si calim in restul de ulei. Adaugam rosiile taiate cuburi(le curatam de coaja si seminte)si fierbem inabusit 10 minute.
Pastele se fierb in apa cu sare si apoi se scurg.
Condimentam carnea cu piper si sare si o servim alaturi de paste si sosul picant.
Puteti orna farfuria cu crengute de cimbru.
Daca ti-a placut reteta noastra "Muschi de porc condimentat" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Piept de pui cu migdale, ananas si kiwi

Piept de pui cu migdale, ananas si kiwi

Pieptul de pui se taie in cubulete, se pune o tigaie pe foc in care se adauga uleiul de susan, se

2 voturi    2 comentarii
30 min
Fripturi
Ficatei cu pasta de usturoi

Ficatei cu pasta de usturoi

Am încins tigaia tefalata,am pus putin ulei de masline,dupa care am pus ficateii si i-am lasat sub

2 voturi    2 comentarii
1h 10 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Perie cu aer cald 600W

- 20 %
269.99 lei
215.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

0 voturi

Ingrediente

  • 500g muschi de porc,3 linguri ulei,250g paste late,sare,1 ceapa, catel de usturoi, chilli,50 g rosii,piper

Raporteaza reteta

burdulea maria elena

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Foarte bun!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Friptura picanta de pui