Carnea se taie felii si se prajeste in 2 linguri de ulei,la foc mic.Curatam ceapa si usturoiul,indepartam semintele de la chilli,apoi tocam totul si calim in restul de ulei. Adaugam rosiile taiate cuburi(le curatam de coaja si seminte)si fierbem inabusit 10 minute.
Pastele se fierb in apa cu sare si apoi se scurg.
Condimentam carnea cu piper si sare si o servim alaturi de paste si sosul picant.
Puteti orna farfuria cu crengute de cimbru.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii