autor:

Varadi Silvia

» » Fripturi

MUSCHI DE PORC CU LEGUME

Autor: Varadi Silvia (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 august 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Varadi Silvia (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 august 2009

Ingrediente
1 muschiulet de porc, ulei de masline pentru prajit carnea, 1 ardei gras rosu, 1 ardei gras verde, 1 ardei gras galben, 1 ceapa mare rosie, 6 ciuperci champinion, 10-15 rosii chery, 2 linguri ulei de susan, 4 linguri sos soya dulce, 1 pahar de vin alb sec, 3 linguri miere de albine, 1 lingurita piper rosu in otet(se poate pregati in casa)

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

3 voturi

Mod de preparare

Intr-o tigaie se pune uleiul de masline la incins,carnea se taie bucati potrivite si se prajeste bine pe ambele parti.Se lasa deoparte la cald.
Intr-o tigaie mai mare(tip wok) se pune uleiu de susan la incins,se adauga ceapa taiata in 6 bucati,ardeii curatati si spalati se taie si ei tot in bucati mari(,de preferat tot in 6 bucati)se adauga si ei in tigaie,se taie si ciupercile si se adauga in tigaie.Se stinge cu vinul alb.Peste legume se adauga apoi sosul de soya dulce,cele 3 linguri miere,sare si piperul rosu in otet.Se amesteca si se adauga rosiile chery taiate in doua.Se lasa sa scada putin sosul.Se adauga sare dupa gust.
Se pune carnea pe farfurie si se adauga legumele langa.
Piper rosu in otet: se obtine din boabe puse la borcan in otet alimentar.Se lasa sa stea asa 5-6 zile,apoi pot fi consumate.Vor da sosului un gust foarte bun.
Daca ti-a placut reteta noastra "MUSCHI DE PORC CU LEGUME" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Rulada de muschi de porc cu mix de legume ca la adjud

Rulada de muschi de porc cu mix de legume ca la adjud

Aceasta reteta este creata in stilul bucatariei fusion. Rulada: Se ia o bucata de muschi de porc

5 voturi    3 comentarii
1h
Fripturi
Fasole cu legume si muschi de porc afumat

Fasole cu legume si muschi de porc afumat

1. Legumele se curata si se taie marunt sau mai măşcat, cum va place. 2. Se pune mai intai ceapa

1 vot    1 comentariu
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine) , 18 septembrie 2009

    Am impresia că este delicios. O să-mi pregătesc şi eu piper roşu în oţet pentru fripturi.

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 20 august 2009

    Cred ca este un deliciu,felicitari,draga Silvi0ara pentru reteta.

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

3 voturi

Ingrediente

  • 1 muschiulet de porc
  • ulei de masline pentru prajit carnea
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 ardei gras verde
  • 1 ardei gras galben
  • 1 ceapa mare rosie
  • 6 ciuperci champinion
  • 10-15 rosii chery
  • 2 linguri ulei de susan
  • 4 linguri sos soya dulce
  • 1 pahar de vin alb sec
  • 3 linguri miere de albine
  • 1 lingurita piper rosu in otet(se poate pregati in casa)

Raporteaza reteta

Retete
de Varadi Silvia
CANNELLONI CU CARENE DE VITA

CANNELLONI CU CARENE DE VITA

Intr-o cratita se pune untul cu uleiul,se toaca ceapa marunt si se pune la calit cateva minute sa

4 voturi    1 comentariu
1h 20 min
Paste si pizza
ALBINITA

ALBINITA

Foi:intr-o cratita se pune zaharul si se amesteca cu oul,apoi se pune la foc mic si se adauga laptele

19 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
CIORBA RADAUTEANA

CIORBA RADAUTEANA

Se spala puiul si se pune intr-o oala de 3l cu apa si se pune la foc,dupa ce se ia spuma se adauga

32 voturi    8 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe

mariana scarlat (Chef de cuisine)

Am impresia că este delicios. O să-mi pregătesc şi eu piper roşu în oţet pentru fripturi.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Friptura asortata