Intr-o tigaie se pune uleiul de masline la incins,carnea se taie bucati potrivite si se prajeste bine pe ambele parti.Se lasa deoparte la cald.
Intr-o tigaie mai mare(tip wok) se pune uleiu de susan la incins,se adauga ceapa taiata in 6 bucati,ardeii curatati si spalati se taie si ei tot in bucati mari(,de preferat tot in 6 bucati)se adauga si ei in tigaie,se taie si ciupercile si se adauga in tigaie.Se stinge cu vinul alb.Peste legume se adauga apoi sosul de soya dulce,cele 3 linguri miere,sare si piperul rosu in otet.Se amesteca si se adauga rosiile chery taiate in doua.Se lasa sa scada putin sosul.Se adauga sare dupa gust.
Se pune carnea pe farfurie si se adauga legumele langa.
Piper rosu in otet: se obtine din boabe puse la borcan in otet alimentar.Se lasa sa stea asa 5-6 zile,apoi pot fi consumate.Vor da sosului un gust foarte bun.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii