Intr-o tigaie se pune uleiul de masline la incins,carnea se taie bucati potrivite si se prajeste bine pe ambele parti.Se lasa deoparte la cald.
Intr-o tigaie mai mare(tip wok) se pune uleiu de susan la incins,se adauga ceapa taiata in 6 bucati,ardeii curatati si spalati se taie si ei tot in bucati mari(,de preferat tot in 6 bucati)se adauga si ei in tigaie,se taie si ciupercile si se adauga in tigaie.Se stinge cu vinul alb.Peste legume se adauga apoi sosul de soya dulce,cele 3 linguri miere,sare si piperul rosu in otet.Se amesteca si se adauga rosiile chery taiate in doua.Se lasa sa scada putin sosul.Se adauga sare dupa gust.
Se pune carnea pe farfurie si se adauga legumele langa.
Piper rosu in otet: se obtine din boabe puse la borcan in otet alimentar.Se lasa sa stea asa 5-6 zile,apoi pot fi consumate.Vor da sosului un gust foarte bun.
Descopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasaIncearca o reteta simpla si economica pentru o negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Usor de facut, cu ingrediente...
Negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Reteta simpla si economica, foarte simplu de facutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii