autor:

Fara foto

» » Fripturi

Muschi de porc cu pere si sos de portocale

Autor: suteanu gabriela (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 14 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: suteanu gabriela (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 14 iunie 2008

Ingrediente
muschi de porc, , unt,, pere,, piper, sare, ceapa,, supa,, amidon, portocala, sos de soia, menta, zahar,, lamaie, orez, morcov, ulei, ardei gras, sare

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se taie trei transe de muschi de porc 150gr, se condimenteaza sare si piper, impreuna cu trei sferturi de pere 30gr. Se trage in unt pana se rumeneste muschiul pe ambele parti la foc potrivit.

Separat se face sosul de portocale: putina ceapa calita , 20 gr. miez de portocala taiata cubulete, soia , piper, zahar, menta taiata marunt, putina zeama lamaie si se leaga cu putin amidon.

Se serveste cu garnitura de pilaf de orez: ceapa , morcov, ardei gras, vegeta, patrunjel.

Mentiuni:
Se aseaza in farfurie o transa de muschi, una de para cu un capat suprapus tip piramida si se aduga sosul peste , iar apoi garnitura, o cupa de pilaf de orez.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Muschi de porc cu pere si sos de portocale" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Pulpe  umplute

Pulpe umplute

Scoatem pielea de pe pulpe cat mai bine(sa iasa intreaga),dezosam si tocam carnea.O amestecam cu

3 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Fripturi
Porc cu castraveti

Porc cu castraveti

Se taie carnea felii cat mai subtiri si se amesteca cu vinul de orez si sarea. Se prajeste un minut

8 voturi    6 comentarii
1h
Fripturi

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
File de vita cu sos de gorgonzola