Speli carnea si o pui la fiert in zeama de varza, cu 4-5 catei de usturoi. In acest timp cureti hreanul, il dai pe razatoarea cu ochiuri mici si-l amesteci cu mierea, smantana, otetul si potrivesti gustul de sare si piper. Tai apoi slanina bucatele si cureti usturoiul. Dupa ce a fiert carnea, o lasi putin sa se raceasca si o impanezi cu slanina si catei de usturoi. O asezi intr-o tava cu putin ulei, potrivesti de sare si piper si o dai la cuptor pentru 40 de minute. Dupa ce s-a rumenit, o dai la rece, apoi o tai felii si o aduci la masa cu sosul de hrean si garnitura de verzisoare fierte in apa cu sare.
Sfat!
Din cand in cand stropeste carnea cu sosul din tava ca sa nu se usuce cat sta la cuptor.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii