autor:

Fara foto

» » , Fripturi, Mancaruri cu peste

Muschi de porc cu sos de hrean

Autor: olivya_p (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 11 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: olivya_p (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 11 martie 2009

Ingrediente
1 kg muschi de porc, 2 l zeama de varza, 100 g slanina, 1 capatana de usturoi, 5 bucati hrean, 300 g smantana, 100 g miere, 1 lingurita de otet de mere, sare, piper, o punga de verze de Bruxelles congelate.

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Speli carnea si o pui la fiert in zeama de varza, cu 4-5 catei de usturoi. In acest timp cureti hreanul, il dai pe razatoarea cu ochiuri mici si-l amesteci cu mierea, smantana, otetul si potrivesti gustul de sare si piper. Tai apoi slanina bucatele si cureti usturoiul. Dupa ce a fiert carnea, o lasi putin sa se raceasca si o impanezi cu slanina si catei de usturoi. O asezi intr-o tava cu putin ulei, potrivesti de sare si piper si o dai la cuptor pentru 40 de minute. Dupa ce s-a rumenit, o dai la rece, apoi o tai felii si o aduci la masa cu sosul de hrean si garnitura de verzisoare fierte in apa cu sare.
Sfat!
Din cand in cand stropeste carnea cu sosul din tava ca sa nu se usuce cat sta la cuptor.
Daca ti-a placut reteta noastra "Muschi de porc cu sos de hrean" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Peste cu cartofi si sos picant

Peste cu cartofi si sos picant

Pestele spalat,uscat,pudrat cu sare,il trecem prin faina,il punem la prajit apoi il scoatem pe hartie

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Crap romanesc prajit

Crap romanesc prajit

Pestele portionat se sareaza si se lasa cam o ora in frigider ca sa traga sarea. Se pune faina intr-o

2 voturi    2 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 kg muschi de porc
  • 2 l zeama de varza
  • 100 g slanina
  • 1 capatana de usturoi
  • 5 bucati hrean
  • 300 g smantana
  • 100 g miere
  • 1 lingurita de otet de mere
  • sare
  • piper
  • o punga de verze de Bruxelles congelate.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Pastrav la cuptor si orez cu legume. Pastrav la cuptor si orez cu legume.

Pentru pastrav. Pentru inceput punem cuptorul la incins, 200 grade C. Pestele se spala bine cu apa rece, apoi se pune intr-o tava

2 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Peste al cartoccio sau in punga la cuptor Peste al cartoccio sau in punga la cuptor

Dupa ce ati curatat pestii de solzi si de interioare, ii uscati de apa. In burta lor introduceti 1/2 catei de usturoi, frunzele de

8 voturi    5 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Crap umplut cu ton, la cuptor