Condimentati carnea pe ambele parti cu putina sare si piper.
Intr-o tigaie/craticioara ( Nu de telfon si nu mult mai mare decat carnea. Ideea este ca pe fundul recipientului sa ramana acea prajeala ) incingeti untul si asezati carnea cu partea cu mai multa grasime in jos.
Taiati esalotele in 3-4 felii si adaugati-le de jur imprejurul carnii apoi cimbrul si foile de dafin.
Lasati carnea la prajit la foc mediu timp de 5 minute pe fiecare parte.
Puneti un capac pe tigaie si lasati la foc mediu-mic timp de 25-30 de minute.
Dati capacul la o parte si daca este prea mult lichid mariti focul pana sosul este putin lipit de tigaie.
Verificati carnea ( daca este roz pal in interior este ok dar sa nu fie cruda ) daca este facuta suficient o ungeti deasupra cu o lingura de mustar si o scoateti pe o farfurie pe care o acoperiti cu o folie de aluminium.
Sosul:
Adaugati apa peste sosul ( prajeala ) din tigaie, apoi vinul si cealalta lingura de mustar, cubul de vita si smantana. Amestecati bine dupa fiecare si dati la o parte de pe foc.
Treceti sosul printr-o strecuratoare.
Taiati carnea si serviti cu sosul deasupra, langa cartofi natur si daca va place o lingura de mustar cu boabe intregi.
Descopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...
Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasaCiorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasa! Descopera cum sa pregatesti aceasta ciorba plina de vitamine, perfecta...
Ciorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasaReteta de cartofi noi la tigaie. Cartofi noi la tigaie reteta simpla. Reteta de cartofi fierti si trasi la tigaie. Retete cu...
Cartofi noi la tigaieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii