autor:

Anonim

» » Fripturi

Muschi de porc impanat

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 august 2008

Ingrediente
muschi de porc, slanina, malai, usturoi, ulei, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Muschiul se impaneaza cu slanina si usturoi. Se trece prin malai si se frige pe ambele parti, pe gratarul uns cu ulei si incins, iar dupa frigere se portioneaza.
Daca ti-a placut reteta noastra "Muschi de porc impanat" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Pulpe de pui cu cartofi la cuptor

Pulpe de pui cu cartofi la cuptor

Se parlesc pulpele, se spala ,se lasa la scurs, se stropesc cu putin ulei si apoi se condimenteaza

8 voturi    21 comentarii
45 min
Fripturi
Pulpe de pui la cuptor cu bere neagra si cartofi

Pulpe de pui la cuptor cu bere neagra si cartofi

Eu intotdeauna oparesc carnea. Dupa aceasta operatiune, spalam bine carnea, o asezam in tava de friptura,

13 voturi    15 comentarii
55 min
Fripturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Ceafa si piept de porc la gratar