autor:

Topala Loredana

» » Fripturi

Muschi de porc la cuptor

Autor: Topala Loredana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 16 februarie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Topala Loredana (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 16 februarie 2011

Ingrediente
1 muschi de porc,, 2 cepe,, 1 ardei gogosar,, condimente: patrunjel,sare,piper,coriandru,, carne tocata de pui

Dificultate: Medie Timp: 2h

6 voturi

Mod de preparare

Se taie ceapa marunt,morcovul rondele,gogosarul taiat marunt si condimentele se amesteca toate cu ,carnea de pui tocata.Se taie muschiul felii,se adauga umplutura,dupa care se prinde bine cu scobitori si se baga intr-o tava la cuptor.
Daca ti-a placut reteta noastra "Muschi de porc la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Muschi de porc umplut la cuptor în sos de usturoi si cartofi dulci (Lombo  assado no forno com batata doce)

Muschi de porc umplut la cuptor în sos de usturoi si cartofi dulci (Lombo assado no forno com batata doce)

Încã una din fripturile noastre preferate, gãtim cu drag pt. familiari si prieteni la cinã. Acest

15 voturi    8 comentarii
1h 30 min
Fripturi
Muschi de porc la cuptor in sos de portocale si vin(reteta proprie)

Muschi de porc la cuptor in sos de portocale si vin(reteta proprie)

1)Se face mujdei din jumate capatana de usturoi pisat cu sare,piper,boia,ierburi,ulei de masline.Se

6 voturi    14 comentarii
1h 30 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Medie

Timp

2h

6 voturi

Ingrediente

  • 1 muschi de porc,
  • 2 cepe,
  • 1 ardei gogosar,
  • condimente: patrunjel,sare,piper,coriandru,
  • carne tocata de pui

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin

Se ia filetul, se spala, se usuca cu un pic de hartie de bucatarie, se taie in bucati mai potrivite, dupa care se condimenteaza cu sare+piper+2

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Fripturi
Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Ciocanele apetisante