Carnea se spala si sterge bine cu prosop de hartie;
Separat morcovul curatat si spalat se da in robotul de bucatarie impreuna cu ceapa,rosmarinul si usturoiul,pana se faramiteaza bine;
Se imbraca, carnea cu aceasta pasta ,se aseaza in tava tapetata cu hartie pergament,se unge cu putin ulei,se toarna paharul de vin in tava si se introduce in cuptorul cald 220 °C cam 1 ora ,timp in care cu o lingura se ia din zeama din tava ,se stropeste carnea,pana se coace ;daca doriti sa fie mai coapta prelungiti timpul de coacere;
Se lasa la racit,dupa care se feliaza si e serveste alaturi de orice tip de garnitura;
Carnea gatita in modul acesta nu se usuca,ci dinpotriva ramane frageda si suculenta;

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii