Carnea se spala si sterge bine cu prosop de hartie;
Separat morcovul curatat si spalat se da in robotul de bucatarie impreuna cu ceapa,rosmarinul si usturoiul,pana se faramiteaza bine;
Se imbraca, carnea cu aceasta pasta ,se aseaza in tava tapetata cu hartie pergament,se unge cu putin ulei,se toarna paharul de vin in tava si se introduce in cuptorul cald 220 °C cam 1 ora ,timp in care cu o lingura se ia din zeama din tava ,se stropeste carnea,pana se coace ;daca doriti sa fie mai coapta prelungiti timpul de coacere;
Se lasa la racit,dupa care se feliaza si e serveste alaturi de orice tip de garnitura;
Carnea gatita in modul acesta nu se usuca,ci dinpotriva ramane frageda si suculenta;

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii