autor:

vera

» » Fripturi

Muschi de porc la cuptor

Autor: vera (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 31 august 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: vera (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 31 august 2009

Ingrediente
o bucata muschi de porc cam de 1kg si jumatate, 1 morcov, 1 ceapa, 1 catel usturoi, 1 pahar vin alb, rosmarin

Dificultate: Redusa Timp: 1h 10 min

17 voturi

Mod de preparare

Carnea se spala si sterge bine cu prosop de hartie;

Separat morcovul curatat si spalat se da in robotul de bucatarie impreuna cu ceapa,rosmarinul si usturoiul,pana se faramiteaza bine;

Se imbraca, carnea cu aceasta pasta ,se aseaza in tava tapetata cu hartie pergament,se unge cu putin ulei,se toarna paharul de vin in tava si se introduce in cuptorul cald 220 °C cam 1 ora ,timp in care cu o lingura se ia din zeama din tava ,se stropeste carnea,pana se coace ;daca doriti sa fie mai coapta prelungiti timpul de coacere;

Se lasa la racit,dupa care se feliaza si e serveste alaturi de orice tip de garnitura;

Carnea gatita in modul acesta nu se usuca,ci dinpotriva ramane frageda si suculenta;
Daca ti-a placut reteta noastra "Muschi de porc la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Muschi de porc cu cartofi la cuptor

Muschi de porc cu cartofi la cuptor

Intr-o tava mica unsa cu putin ulei am asezat muschiul. Am curatat si spalat cartofii. Muschiul l-am

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Fripturi
Pilaf cu muschi de porc la cuptor

Pilaf cu muschi de porc la cuptor

Se taie marunt carnea de porc si se pune intr-un vas cu volum aproxemativ de 2 litri se toarna 4~5

8 voturi    1 comentariu
30h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 15 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 05 septembrie 2010

    Super !

  • vera

    vera (Chef de cuisine) , 28 ianuarie 2010

    Va multumesc!

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 27 ianuarie 2010

    Foarte bun.

    • Fara foto

      maria mihalache , 27 ianuarie 2010

      Felicitari si votul meu.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 27 ianuarie 2010

      Bun rau de tot

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 27 ianuarie 2010

      Delicios...

    • vera

      vera (Chef de cuisine) , 20 octombrie 2009

      -da,ft bun muschiuletul cu sosulet,pregatit prin sosului din coptura si-a legumelor,se adauga putina apa si un pahar de smantana ,se fierb si se adauga peste carnita:)))

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 19 octombrie 2009

      Apetisant!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 19 octombrie 2009

      Arata foarte,foarte bine...

    • vera

      vera (Chef de cuisine) , 27 septembrie 2009

      va multumesc fetelor!

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 09 septembrie 2009

      Foarte gustos si frumos

    • flori de piatra

      flori de piatra (Chef de cuisine) , 04 septembrie 2009

      Frumos si gustos.Simplu de preparat.Felicitari, Vera!

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 04 septembrie 2009

      Foarte aspectos.

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 03 septembrie 2009

      Arata tare bine,desi eu nu prea gatesc cu carne de porc.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 01 septembrie 2009

      Arata grozav.Mi-e pofta de asa friptura.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 10 min

17 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de vera
Pasta alla carbonara

Pasta alla carbonara

Taiati costita cubulete si o caliti intr-un pic de ulei. Bateti galbenusurile cu smantina si cu parmezanul,

46 voturi    16 comentarii
18 min
Paste si pizza
Paste alla matriciana

Paste alla matriciana

Intr-o tigaie se pun uleiul, usturoiul, patrunjelul si ceapa, amestecind cu atentie. Cind ceapa a

10 voturi    4 comentarii
15 min
Paste si pizza
Tort de ciocolata amara

Tort de ciocolata amara

Ciocolata + untul se pun intr-un vas care la rindul lui vine pus intr-o cratita cu apa (bagno-maria)

6 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Franzela cu sunca, cascaval si ciuperci