autor:

vera

» » Fripturi

Muschi de porc la cuptor

Autor: vera (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 31 august 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: vera (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 31 august 2009

Ingrediente
o bucata muschi de porc cam de 1kg si jumatate, 1 morcov, 1 ceapa, 1 catel usturoi, 1 pahar vin alb, rosmarin

Dificultate: Redusa Timp: 1h 10 min

17 voturi

Mod de preparare

Carnea se spala si sterge bine cu prosop de hartie;

Separat morcovul curatat si spalat se da in robotul de bucatarie impreuna cu ceapa,rosmarinul si usturoiul,pana se faramiteaza bine;

Se imbraca, carnea cu aceasta pasta ,se aseaza in tava tapetata cu hartie pergament,se unge cu putin ulei,se toarna paharul de vin in tava si se introduce in cuptorul cald 220 °C cam 1 ora ,timp in care cu o lingura se ia din zeama din tava ,se stropeste carnea,pana se coace ;daca doriti sa fie mai coapta prelungiti timpul de coacere;

Se lasa la racit,dupa care se feliaza si e serveste alaturi de orice tip de garnitura;

Carnea gatita in modul acesta nu se usuca,ci dinpotriva ramane frageda si suculenta;
Daca ti-a placut reteta noastra "Muschi de porc la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Muschi de porc la cuptor in sos de portocale si vin(reteta proprie)

Muschi de porc la cuptor in sos de portocale si vin(reteta proprie)

1)Se face mujdei din jumate capatana de usturoi pisat cu sare,piper,boia,ierburi,ulei de masline.Se

5 voturi    14 comentarii
1h 30 min
Fripturi
Muschi de porc cu cartofi la cuptor

Muschi de porc cu cartofi la cuptor

Intr-o tava mica unsa cu putin ulei am asezat muschiul. Am curatat si spalat cartofii. Muschiul l-am

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Fripturi

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 15 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 05 septembrie 2010

    Super !

  • vera

    vera (Chef de cuisine) , 28 ianuarie 2010

    Va multumesc!

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 27 ianuarie 2010

    Foarte bun.

    • Fara foto

      maria mihalache , 27 ianuarie 2010

      Felicitari si votul meu.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 27 ianuarie 2010

      Bun rau de tot

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 27 ianuarie 2010

      Delicios...

    • vera

      vera (Chef de cuisine) , 20 octombrie 2009

      -da,ft bun muschiuletul cu sosulet,pregatit prin sosului din coptura si-a legumelor,se adauga putina apa si un pahar de smantana ,se fierb si se adauga peste carnita:)))

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 19 octombrie 2009

      Apetisant!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 19 octombrie 2009

      Arata foarte,foarte bine...

    • vera

      vera (Chef de cuisine) , 27 septembrie 2009

      va multumesc fetelor!

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 09 septembrie 2009

      Foarte gustos si frumos

    • flori de piatra

      flori de piatra (Chef de cuisine) , 04 septembrie 2009

      Frumos si gustos.Simplu de preparat.Felicitari, Vera!

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 04 septembrie 2009

      Foarte aspectos.

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 03 septembrie 2009

      Arata tare bine,desi eu nu prea gatesc cu carne de porc.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 01 septembrie 2009

      Arata grozav.Mi-e pofta de asa friptura.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 10 min

17 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de vera
Pasta alla carbonara

Pasta alla carbonara

Taiati costita cubulete si o caliti intr-un pic de ulei. Bateti galbenusurile cu smantina si cu parmezanul,

46 voturi    16 comentarii
18 min
Paste si pizza
Paste alla matriciana

Paste alla matriciana

Intr-o tigaie se pun uleiul, usturoiul, patrunjelul si ceapa, amestecind cu atentie. Cind ceapa a

10 voturi    4 comentarii
15 min
Paste si pizza
Tort de ciocolata amara

Tort de ciocolata amara

Ciocolata + untul se pun intr-un vas care la rindul lui vine pus intr-o cratita cu apa (bagno-maria)

6 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Piept de curcan in manta de bacon, pe pat de ciuperci