autor:

Cely Snijec

» » Fripturi

Muschi de porc la tava

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 octombrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 26 octombrie 2009

Ingrediente
1 kg muschi de porc, 1 ceapa, 1 morcov, 2 lingurite pasta de tomate, 1 lingurita mustar, 3 catei de usturoi, condimente, 2-3 lnguri ulei

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

5 voturi

Mod de preparare

Fac o pasta din pasta de tomate, mustar si condimente, pe care o aplic peste muschi. Astfel pregatit, muschiul il portionez, il rumenesc in ulei incins, apoi il asez in tava, adaug vinul, o cescuta de apa, ceapa, morcovul si usturoiul. Dau la cuptorul incins pana scade sosul. Servesc cu garnitura de cartofi si muraturi sau salata. La ultima masa, am servit cu salata de toamna din ardei, gogosar, ceapa si morcov.
Daca ti-a placut reteta noastra "Muschi de porc la tava" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Muschi de porc la tava

Muschi de porc la tava

Se ia fiecare bucata de muschi in parte se fac mici incizii in care se vor introduce bucatele de

8 voturi    1 comentariu
40 min
Fripturi
Muschi de porc la tava

Muschi de porc la tava

Pentru inceput vom pregati muschiul de porc. Pregatim un sos din 2 catei de usturoi pisati,uleiul

4 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • mihaela cecilia

    mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 25 mai 2010

    Delicios!

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 24 mai 2010

    Foarte bun, gustos, sanatos!

  • Fara foto

    maria mihalache , 24 mai 2010

    Delicios.

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 24 mai 2010

      Mmmm ce bunatate,dar ce nu face Cely bun....mmmm arata tare apetisant.Ai votul meu.

    • flori de piatra

      flori de piatra (Chef de cuisine) , 28 octombrie 2009

      Apetisant...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

5 voturi

Ingrediente

  • 1 kg muschi de porc
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 2 lingurite pasta de tomate
  • 1 lingurita mustar
  • 3 catei de usturoi
  • condimente
  • 2-3 lnguri ulei

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

65 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

27 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

mihaela cecilia (Chef de cuisine)

Delicios!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Friptura de porc cu cartofi si sos bechamel