Fac o pasta din pasta de tomate, mustar si condimente, pe care o aplic peste muschi. Astfel pregatit, muschiul il portionez, il rumenesc in ulei incins, apoi il asez in tava, adaug vinul, o cescuta de apa, ceapa, morcovul si usturoiul. Dau la cuptorul incins pana scade sosul. Servesc cu garnitura de cartofi si muraturi sau salata. La ultima masa, am servit cu salata de toamna din ardei, gogosar, ceapa si morcov.

Prepara reteta clasica de prajitura Albinita, cu foi fragede cu miere, crema gustoasa de gris si gem acrisor. Simpla,...
Prajitura Albinita cu foi cu miere si crema de gris – reteta clasica, simpla si delicioasa
Se curata de coaja feliile de dovleac placintar, cartoful la fel, se spala si gutuia si se dau prin razatoarea mica.
Supa crema de dovleac, cu gutuie si jambon
Pulpele de pui, spalate si zvantate, se subtiaza uniform.
Rulouri din pulpe de pui umplute cu patrunjel
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii