autor:

autor

» » Fripturi

Muschi de vaca la gratar

    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
150-200 gr. muschi de vaca, sare, 10 gr. unt, verdeata

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

1 vot

Mod de preparare

Se curata muschiul de pielite, se bate usor sa se inmoaie, dar nu se subtiaza, apoi se frige la gratar pe ambele parti. Nu se pune grasime pe gratar. Se sareaza dupa ce s-a fript.
Se serveste cu unt si verdeata deasupra sau asociat cu diferite garnituri de legume sau piure de cartofi si salata
Daca ti-a placut reteta noastra "Muschi de vaca la gratar" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Rulada Wellington

Rulada Wellington

Muschiuletul de vita (800g-1kg) se da cu sare si piper si se prajeste la foc iute pe toate partile

24 voturi    9 comentarii
1h 20 min
Fripturi
Frigarui de fudulii de curcan la grill (gratar)

Frigarui de fudulii de curcan la grill (gratar)

La fuduliile necuratate trebuie indepartata cu grija membrana groasa,pielita,apoi spalate bine si

33 voturi    22 comentarii
40 min
Fripturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

1 vot

Ingrediente

  • 150-200 gr. muschi de vaca
  • sare
  • 10 gr. unt
  • verdeata

Raporteaza reteta

Retete
de Madgirl Madgirl
Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Intr-o oala de 3l (de preferat teflonata) se pun carnatii taiati felii cat de subtiri posibil. Se

100 voturi    17 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Cotlete St. Prex (vitel)

Cotlete St. Prex (vitel)

Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau prin faina,

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

60 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Adauga reteta
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
MITITEI