Dupa ce a fost curatat, muschiul se portioneaza sau se iasa intreg si se pune pe gratarul bine incins, uns cu grasime. In timpul frigerii, se intoarce pe toate partile. Muschiul de vaca, dupa preferinta, poate fi fript mai putin in interior (lasat, în singe). Cind este gata, muschiul fript se portioneaza (daca este intreg), se sareaza si se asaza pe platou sau pe farfuria de servire cu garnitura de legume preferata. Muschiul de vita se serveste cu o bucatica de unt deasupra.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii