1.Se lasa untul sa se inmoaie la temperatura camerei.In acest timp se curata ceapa , usturoiul si ciupercile.
2.Se pun 3 linguri de ulei intr-o tigaie.Se calesc ciupercile spalate , scurse si taiate felii.Se sareaza si pipereaza.Cand sunt patrunse , se scot din tigaie si se pastreaza la cald.
3.Intr-o alta tigaie, se pune untul si restul de ulei si se rumenesc bucatile de muschi de vita cate 2 minute pe fiecare parte , se sareaza , pipereaza,se iau de pe foc si se acopera cu o folie de aluminiu.
4.Se pune supa de vita in tigaie si se lasa sa fiarba 1 minut.Se adauga ciupercile.
5.Feliile de muschi de vita se servesc cu ciuperci si sos.Desigur, preparatul se va insoti de un vin alb sec.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii