1. Se rumeneste ceapa tocata in putin unt. Se stinge cu vin si se fierbe cca. 15 minute. Se mai adauga eventual putin vin, in timpul fierberii. Ceapa se paseaza prin mixer sau blender, se adauga patrunjelul, sare, piper.
2. Se spala carnea, se sterge si se pipereaza. Apoi se prajeste in ulei pe ambele parti. Se micsoreaza focul si se mai prajeste 3 minute pe fiecare parte. Se sareaza dupa gust.
3. Carnea se aranjeaza impreuna cu piureul pe farfurii incalzite. Se toaca boabele de piper si se presara peste carne. Preparatul se serveste cu garnitura de cartofi gratinati sau conopida si vin alb sec.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii