autor:

Vekas

» » Fripturi

MUSCHI DE VITA CU PIURE DE CEAPA

Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 iulie 2008

Ingrediente
2 cepe mari,, 4 linguri unt,, 6 linguri vin alb,, 1 legatura patrunjel verde tocat,, sare,, piper,, 4 felii muschi de vita (cca.150g.),, 2 linguri ulei de masline,, 1 lingura boabe de piper verde

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

2 voturi

Mod de preparare

1. Se rumeneste ceapa tocata in putin unt. Se stinge cu vin si se fierbe cca. 15 minute. Se mai adauga eventual putin vin, in timpul fierberii. Ceapa se paseaza prin mixer sau blender, se adauga patrunjelul, sare, piper.
2. Se spala carnea, se sterge si se pipereaza. Apoi se prajeste in ulei pe ambele parti. Se micsoreaza focul si se mai prajeste 3 minute pe fiecare parte. Se sareaza dupa gust.
3. Carnea se aranjeaza impreuna cu piureul pe farfurii incalzite. Se toaca boabele de piper si se presara peste carne. Preparatul se serveste cu garnitura de cartofi gratinati sau conopida si vin alb sec.
Daca ti-a placut reteta noastra "MUSCHI DE VITA CU PIURE DE CEAPA" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Cartofi cu branza si busuioc

Cartofi cu branza si busuioc

Pui cartofii taiati cuburi la fiert cu sare dupa gust. Cand sunt fierti fara sa se sfarme, ii scoti

2 voturi    6 comentarii
40 min
Fripturi
Ciolan afumat in vas roman

Ciolan afumat in vas roman

Ciolanul afumat se cresteaza in 3-4 locuri si apoi se stropeste cu putin ulei de masline si sos de

3 voturi    3 comentarii
1h 45 min
Fripturi

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

2 voturi

Ingrediente

  • 2 cepe mari,
  • 4 linguri unt,
  • 6 linguri vin alb,
  • 1 legatura patrunjel verde tocat,
  • sare,
  • piper,
  • 4 felii muschi de vita (cca.150g.),
  • 2 linguri ulei de masline,
  • 1 lingura boabe de piper verde

Raporteaza reteta

Retete
de Vekas
TORT LINZER CU CIRESE

TORT LINZER CU CIRESE

1.Se amesteca faina cu zaharul praf,untul, putina sare si galbenusul de ou.Aluatul obtinut se pune

3 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
BILUTE DE COCOS

BILUTE DE COCOS

1.Se pune laptele la fiert si se adauga 150g.nuca de cocos.Se ia de pe foc si se lasa la racit. 2.Se

3 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse
STRUDEL CU VISINE

STRUDEL CU VISINE

1. Se amesteca untul cu zaharul vanilat, coaja de lamaie si putina scortisoara, pina cind amestecul

11 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Miel umplut