autor:

dicarmencitta1957

» » Fripturi

Muschi de vita flambat in coniac.

Autor: dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 20 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 20 mai 2009

Ingrediente
Ghebe, hribi, muschi de vitel, ulei, usturoi, vin rosu., 4 bucati de muschi de vita, 450 ml vin rosu, 3 linguri coniac, 2 linguri de ulei, 2 linguri arpagic proaspat, 1 catel de usturoi, 175 gr ciuperci asortate (hribi si ghebe), sare, piper.

Dificultate: Medie Timp: 1h

3 voturi

Mod de preparare

Se pune vinul la fiert pana scade la jumatate, apoi se trage deoparte. Intre timp se calesc usturoiul si ciupercile, se sareaza si pipereaza si se scot intr-un castronas. In uleiul ramas se prajeste carnea dupa plac (mai in sange sau mai prajita) iar la sfarsit se toarna coniac si se flambeaza. Cand se sting flacarile, se adauga vinul, ciupercile si usturoiul calite, arpagicul spalat si taiat marunt si se condimenteaza dupa gust. Se serveste cu cartofi nature.

Muschi de vita innecat intr-un vin rosu aromat, flambat in coniac si servit cu ciupercute asortate si arpagic, totul la lumina discreta a lumanarilor...


Pofta buna!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Muschi de vita flambat in coniac." nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Pulpe de pui in crusta de miere cu cartofi si portocale

Pulpe de pui in crusta de miere cu cartofi si portocale

Spalam ciocanelele si le curatam bine, le condimentam si le bagam la frigider. Curatam cartofii si

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Fripturi
Piept de Pui Umplut

Piept de Pui Umplut

Se ia pieptul de pui se sareaza se pun frunze de leurda, peste care se aseaza, un strat de branza

26 voturi    9 comentarii
35 min
Fripturi

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Varadi Silvia

    Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 14 septembrie 2009

    Tare buna.

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 10 iulie 2009

    Buna reteta!

Dificultate

Medie

Timp

1h

3 voturi

Ingrediente

  • Ghebe
  • hribi
  • muschi de vitel
  • ulei
  • usturoi
  • vin rosu.
  • 4 bucati de muschi de vita
  • 450 ml vin rosu
  • 3 linguri coniac
  • 2 linguri de ulei
  • 2 linguri arpagic proaspat
  • 1 catel de usturoi
  • 175 gr ciuperci asortate (hribi si ghebe)
  • sare
  • piper.

Raporteaza reteta

Retete
de dicarmencitta1957
Tort Tiramisu

Tort Tiramisu

500 ml frisca lichida se bate cu mixerul,la care adaugi o lingura de zahar si un pliculet de zahar

40 voturi    13 comentarii
1h
Torturi
Tort de lamaie cu blat de ciocolata

Tort de lamaie cu blat de ciocolata

Eu cumpar blatul pentru ca niciodata, nu imi iese perfect si mai ales mare si dreptunghiular. Crema

17 voturi    11 comentarii
30 min
Torturi
Supa crema de ciuperci.

Supa crema de ciuperci.

Se taie cubulete ceapa si telina. Intr-o oala de 3 l se topeste untul la foc mediu si se adauga ceapa,

23 voturi    9 comentarii
45 min
Supe de legume

Varadi Silvia (Chef de cuisine)

Tare buna.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Rulada din muschiulet de porc cu legume in foi de placinta