Se pune vinul la fiert pana scade la jumatate, apoi se trage deoparte. Intre timp se calesc usturoiul si ciupercile, se sareaza si pipereaza si se scot intr-un castronas. In uleiul ramas se prajeste carnea dupa plac (mai in sange sau mai prajita) iar la sfarsit se toarna coniac si se flambeaza. Cand se sting flacarile, se adauga vinul, ciupercile si usturoiul calite, arpagicul spalat si taiat marunt si se condimenteaza dupa gust. Se serveste cu cartofi nature.
Muschi de vita innecat intr-un vin rosu aromat, flambat in coniac si servit cu ciupercute asortate si arpagic, totul la lumina discreta a lumanarilor...
Pofta buna!!!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii