autor:

Dachman Laura

» » , , , , Aperitive, Aperitive, Mancaruri cu carne, Mancaruri cu legume si zarzavaturi, Sosuri

Muschi de vita in sos rosu

Autor: Dachman Laura (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 septembrie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Dachman Laura (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 septembrie 2010

Ingrediente
2 linguri ulei de masline cu aroma de piper, 400 gr muschi de vita, taiat cubulete, 1 ceapa, tocata, 2 catei de usturoi, tocati, 4 rosii, decojite si taiate cubulete, 500 ml vin rosu, 400 ml bulion de rosii, 50 gr amdion alimentar, 1 lingurita oregano uscat, 1 lingura zahar, sare de mare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

8 voturi

Mod de preparare

Incinge uleiul intr-o cratita si prajeste carnea pe toate partile pana cand s-a rumenit.Scoate carnea, adauga ceapa si caleste-o pana cand incepe sa se inmoaie.Adauga usturoiul si caleste-l minut.Adauga rosiile si calest-le 2 minute apoi toarna vinul rosu, bulionul si adauga carnea de vita prajita.Lasa totul sa fiarba la foc mic timp de 30 minute.
Dizolva amidonul in apa rece si adauga-l in cratita.Amesteca bine apoi adauga oregano, zahar si sare dupa gust.Lasa totul sa mai fiarba pana cand sosul se ingroasa.Serveste preparatul cu paste,cartofi piure sau natur.
Daca ti-a placut reteta noastra "Muschi de vita in sos rosu" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sosuri
Sos pentru paste din rosii si ciuperci

Sos pentru paste din rosii si ciuperci

Se taie marunt ceapa si usturoiul. Rosiile se decojesc si se taie marunt. Ciupercile se curata

3 voturi    3 comentarii
40 min
Sosuri
Sos cu perisoare

Sos cu perisoare

Intrun castron amestecam bine ingredientele de mai sus fara cele pt sos. Intrun cratit, punem uleiul

9 voturi    5 comentarii
50 min
Sosuri

Recomandari pentru tine si casa ta

Dryer 2000W grey

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei

Ondulator Easy Curl

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Iuliana Giurgiu , 30 aprilie 2015

    neaparat am sa fac arata gustos nu stiu cum se face dar toate arata super si cred ca sunt si gustoase apreciez mult siteul GUSTOS.RO ASTEPT NOI RETETE PT. MINE !!!

  • Fara foto

    Ioana Florescu , 26 aprilie 2015

    Imi place,dar prefer cu carne de porc

  • Fara foto

    Letitia Stafie , 25 aprilie 2015

    am testat si eu aceasta reteta doar un ingredient am mai adaugat o mica foaie de dafin

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 06 septembrie 2010

      Si eu pregatesc asa ceva dar fara vin, o voi incerca si eu cred ca reteta ta e o bunatate !

    • husni

      husni (Chef de cuisine) , 06 septembrie 2010

      Imi place mult,mincarea asta;de obicei,o fac,fara vin;dar voi incerca,cu vin.Eu pun niste zeama de lamiie. Am facut si cu piept de curcan;e f.bun. Multumesc,Laura.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

8 voturi

Ingrediente

  • 2 linguri ulei de masline cu aroma de piper
  • 400 gr muschi de vita
  • taiat cubulete
  • 1 ceapa
  • tocata
  • 2 catei de usturoi
  • tocati
  • 4 rosii
  • decojite si taiate cubulete
  • 500 ml vin rosu
  • 400 ml bulion de rosii
  • 50 gr amdion alimentar
  • 1 lingurita oregano uscat
  • 1 lingura zahar
  • sare de mare

Raporteaza reteta

Retete
de Dachman Laura
Bagels

Bagels

Se amesteca faina cu sarea si drojdia, apoi se face o adancitura la mijloc.Intr-un castronas se amesteca

14 voturi    8 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Peste in stil mediteraneean

Peste in stil mediteraneean

Se incalzesc uleiul si vinul sau bulionul intr-o cratita, se adauga telina, usturoiul si ceapa si

19 voturi    8 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Marble Bundt Cake

Marble Bundt Cake

Incalzeste cuptorul la 150°, unge cu unt si da cu faina o tava pentru chec rotund.Bate cu mixerul

4 voturi    7 comentarii
2h
Prajituri

constanta proca (Chef de cuisine)

Si eu pregatesc asa ceva dar fara vin, o voi incerca si eu cred ca reteta ta e o bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Sosuri

Sos rosu usturoiat Sos rosu usturoiat

Coacem ardeii, ii presaram cu sare si ii lasam un pic sa se racoreasca. Coacem si rosiile. Curatam usturoiul, apoi curatam ardeii de

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Bucate la borcan
Dulceata de ardei iute rosu Dulceata de ardei iute rosu

Ardeii iuti se spala si se taie marunt. Ardeii kapia (sau gogosari) se spala, se curata de seminte si cotoare si se macina sau se dau

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Sos de sfecla rosie