Muschi de vita in sos rosu

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Muschi de vita in sos rosu

Ingrediente

  • 2 linguri ulei de masline cu aroma de piper
  • 400 gr muschi de vita, taiat cubulete
  • 1 ceapa , tocata
  • 2 catei de usturoi, tocati
  • 4 rosii, decojite si taiate cubulete
  • 500 ml vin rosu
  • 400 ml bulion de rosii
  • 50 gr amdion alimentar
  • 1 lingurita oregano uscat
  • 1 lingura zahar
  • sare de mare

Mod de preparare

Incinge uleiul intr-o cratita si prajeste carnea pe toate partile pana cand s-a rumenit.Scoate carnea, adauga ceapa si caleste-o pana cand incepe sa se inmoaie.Adauga usturoiul si caleste-l minut.Adauga rosiile si calest-le 2 minute apoi toarna vinul rosu, bulionul si adauga carnea de vita prajita.Lasa totul sa fiarba la foc mic timp de 30 minute.

Dizolva amidonul in apa rece si adauga-l in cratita.Amesteca bine apoi adauga oregano, zahar si sare dupa gust.Lasa totul sa mai fiarba pana cand sosul se ingroasa.Serveste preparatul cu paste,cartofi piure sau natur.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pudra de rosii

Pudra de rosii

Reteta de pudra de rosii. Cum se face pudra de rosii, reteta simpla si usor de praparat.

Pudra de rosii
Placinta frageda cu dovleac si nuca

Placinta frageda cu dovleac si nuca

Placinta frageda cu dovleac si nuca. Mai intai se pun la copt miezurile de nuca intr-o tava in cuptorul incins la 180 grade C...

Placinta frageda cu dovleac si nuca
Orez cu ciuperci de padure si pui in crusta

Orez cu ciuperci de padure si pui in crusta

Pentru orez: taiem ceapa marunt si o calim in cateva linguri de ulei pana devina sticloasa.

Orez cu ciuperci de padure si pui in crusta