Muschiul de vita se taie felii subtiri apoi se sareaza si pipereaza dupa gust. Intr-o tigaie de teflon se prajeste muschiul pe ambele parti pana se usuca si prinde o culoare rumen-inchisa. Separat, se amesteca uleiul de masline cu sucul de lamaie si oregano obtinand un sos usor acrisor pe care il asezam cu o lingura pe o farfurie intinsa. Muschiul fierbinte il punem peste sos stropind apoi cu putin sos si oregano.
Se orneaza cu lamaie si jumatati de masline verzi.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii