autor:

Fara foto

» » Fripturi

Muschi de vita in suc de lamaie

Autor: Bucatar Sef (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 06 octombrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Bucatar Sef (Maestru bucatar)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 06 octombrie 2009

Ingrediente
muschi de vita 200 g, ulei massline 50 ml, oregano uscat 2 g, sare 1 g, suc de lamaie 30 ml, piper 1 g

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

1 vot

Mod de preparare

Muschiul de vita se taie felii subtiri apoi se sareaza si pipereaza dupa gust. Intr-o tigaie de teflon se prajeste muschiul pe ambele parti pana se usuca si prinde o culoare rumen-inchisa. Separat, se amesteca uleiul de masline cu sucul de lamaie si oregano obtinand un sos usor acrisor pe care il asezam cu o lingura pe o farfurie intinsa. Muschiul fierbinte il punem peste sos stropind apoi cu putin sos si oregano.

Se orneaza cu lamaie si jumatati de masline verzi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Muschi de vita in suc de lamaie" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Friptura de miel

Friptura de miel

Pulpa se cresteaza si se impaneaza cu usturoi. Se face un amestec din ulei, vin , condimente si se

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Piept de curcan invelit in foi de varza acra

Piept de curcan invelit in foi de varza acra

Daca pieptul de curcan este mare il tai in doua si-l fac pe rand, pentru ca intra mai multe foi de

9 voturi    3 comentarii
2h 30 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

1 vot

Ingrediente

  • muschi de vita 200 g
  • ulei massline 50 ml
  • oregano uscat 2 g
  • sare 1 g
  • suc de lamaie 30 ml
  • piper 1 g

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Curcan cu oua Ochi de paun