Untul se amesteca bine cu patrunjelul verde tocat, se adauga sare, piper, sucul de lamaie, se omogenizeaza toate ingredientele rezultand un sos. Muschiul de vita se curata bine de pielite, se spala, se sterge bine de apa, se portioneaza, dupa care se condimenteaza cu sare, piper, cimbru si se frige pe ambele parti, pe gratarul incins bine (gratar grill). Painea toast se prajeste pe ambele parti, pe gratar, apoi pe fiecare felie se pune cate o bucata de carne, iar peste carne sosul pregatit dinainte.
SFAT: pentru ca muschiul sa fie fraged, se va unge cu ulei, se va condimenta cu cimbru si sare si se lasa o seara la rece.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii