Reteta postata pe: 17 mai 2009
Ingrediente
800 grame muschi de vita, 100 grame unt, 4 felii paine toast, 1/2 lamaie, 1 legatura patrunjel, sare, piper, cimbru
Dificultate: Medie | Timp: 15 min
Mod de preparare
Untul se amesteca bine cu patrunjelul verde tocat, se adauga sare, piper, sucul de lamaie, se omogenizeaza toate ingredientele rezultand un sos. Muschiul de vita se curata bine de pielite, se spala, se sterge bine de apa, se portioneaza, dupa care se condimenteaza cu sare, piper, cimbru si se frige pe ambele parti, pe gratarul incins bine (gratar grill). Painea toast se prajeste pe ambele parti, pe gratar, apoi pe fiecare felie se pune cate o bucata de carne, iar peste carne sosul pregatit dinainte.
SFAT: pentru ca muschiul sa fie fraged, se va unge cu ulei, se va condimenta cu cimbru si sare si se lasa o seara la rece.