autor:

Fara foto

» » , Fripturi, Mancaruri cu carne

Muschi de vita umplut

Autor: Catalina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 31 august 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Catalina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 31 august 2010

Ingrediente
350 gr muschi de vita, o conserva de ciuperci, 1 morcov taiat rondele, 1 telina mica taiata cubulete, 1 albus de ou fiert taiat cubulete, o ceapa mica taiata marunt, 1 canuta ulei, , pentru marinata:, 250 bere blonda, 1 lingura mustar, 1 lingura sos de soia light, sare piper,

Dificultate: Medie Timp: 1h 45 min

7 voturi

Mod de preparare

se spala muschiul de vita si se taie pe fibra pana ajunge ca o batista mai mare de grosimea degetului mare.si se pune la marinat in mustar,sos de soia si bere.
intre timp tocam ingredientele pentru umplutura.
dupa o ora se umple muschiul cu legumele si oul tocate se pune in tava si se unge cu ulei.eu l-am legat cu scobitori daca nu se ruleaza perfect cat sa stea rulada. se baga la cuptorul preincalzit si se lasa la copt 35-45 de minute la foc mic.
se poate servi atat rece cat si cald
Pofta mare
Daca ti-a placut reteta noastra "Muschi de vita umplut" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ardei umpluti

Ardei umpluti

Se spala bine ardeii si se scot cotoarele cu seminte.Cotoarele se pastreaza avand rol de \"capac\".Carnea

8 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Sarmale

Sarmale

Carnea se amesteca cu orezul fiert, oua, ceapa data pe razatoare, sare si piper. Frunza de varza

117 voturi    8 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Catalina (Chef de cuisine) , 03 septembrie 2010

    multumesc.:)

  • Varadi Silvia

    Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 03 septembrie 2010

    O reteta interesanta. Adelina,cu muschi de vita nu dai niciodata gres,este fraged si bun.

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 02 septembrie 2010

    Este o bunatate daca se foloseste carne de vitel !

    • Fara foto

      Catalina (Chef de cuisine) , 02 septembrie 2010

      da, trebuie sa recunosc ,si eu.recomand vita argentiniana sau la un pret mai mic a noastra pusa la marinat in bere si sos de soia, plus condimentele dorite, cateva ore si se fragezeste

    • Adelina Damian-Fekete

      Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine) , 01 septembrie 2010

      O reţetă foarte interesantă! Doar că eu sunt dezamăgită de calitatea cărnii de vită din comerţul românesc, e tare!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h 45 min

7 voturi

Ingrediente

  • 350 gr muschi de vita
  • o conserva de ciuperci
  • 1 morcov taiat rondele
  • 1 telina mica taiata cubulete
  • 1 albus de ou fiert taiat cubulete
  • o ceapa mica taiata marunt
  • 1 canuta ulei
  • pentru marinata:
  • 250 bere blonda
  • 1 lingura mustar
  • 1 lingura sos de soia light
  • sare piper,

Raporteaza reteta

Retete
de Catalina
Clatite cu urda si marar

Clatite cu urda si marar

Din oua, faina, un praf de sare apa si lapte se face aluatul de clatite clasic. Eu intai bat ouale

3 voturi    7 comentarii
1h
Aperitive cu brinza
Salata orientala de vara

Salata orientala de vara

Se spala cartofii si se fieb in coaja. Se lasa la racit si se taie in cubulete. Ceapa se taie julien,se

23 voturi    5 comentarii
30 min
Salate reci
Conopida a la Jamie

Conopida a la Jamie

Conopida se fierbe in apa cu sare intreaga. In uleiul incins se arunca ceapa rosie sa se inmoaie

3 voturi    10 comentarii
1h
Retete vegetariene

Catalina (Chef de cuisine)

multumesc.:)

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Foietaj cu carne