autor:

Fara foto

» » , Fripturi, Mancaruri cu carne

Muschi de vita umplut

Autor: Catalina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 31 august 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Catalina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 31 august 2010

Ingrediente
350 gr muschi de vita, o conserva de ciuperci, 1 morcov taiat rondele, 1 telina mica taiata cubulete, 1 albus de ou fiert taiat cubulete, o ceapa mica taiata marunt, 1 canuta ulei, , pentru marinata:, 250 bere blonda, 1 lingura mustar, 1 lingura sos de soia light, sare piper,

Dificultate: Medie Timp: 1h 45 min

7 voturi

Mod de preparare

se spala muschiul de vita si se taie pe fibra pana ajunge ca o batista mai mare de grosimea degetului mare.si se pune la marinat in mustar,sos de soia si bere.
intre timp tocam ingredientele pentru umplutura.
dupa o ora se umple muschiul cu legumele si oul tocate se pune in tava si se unge cu ulei.eu l-am legat cu scobitori daca nu se ruleaza perfect cat sa stea rulada. se baga la cuptorul preincalzit si se lasa la copt 35-45 de minute la foc mic.
se poate servi atat rece cat si cald
Pofta mare
Daca ti-a placut reteta noastra "Muschi de vita umplut" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Tocanita taraneasca de porc cu ciuperci si pita de casa.

Tocanita taraneasca de porc cu ciuperci si pita de casa.

Am cuaratat cartofii si i-am taiat cuburi, ciupercile le-am spalat foarte bine pentru ca eu nu le

2 voturi    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Rendang  (cu rasol de oaie)

Rendang (cu rasol de oaie)

Fasonati rasolul de oaie, adica taiati superficial, din loc in loc pielita ce-l inveleste fiindca

38 voturi    0 comentarii
3h 15 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Catalina (Chef de cuisine) , 03 septembrie 2010

    multumesc.:)

  • Varadi Silvia

    Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 03 septembrie 2010

    O reteta interesanta. Adelina,cu muschi de vita nu dai niciodata gres,este fraged si bun.

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 02 septembrie 2010

    Este o bunatate daca se foloseste carne de vitel !

    • Fara foto

      Catalina (Chef de cuisine) , 02 septembrie 2010

      da, trebuie sa recunosc ,si eu.recomand vita argentiniana sau la un pret mai mic a noastra pusa la marinat in bere si sos de soia, plus condimentele dorite, cateva ore si se fragezeste

    • Adelina Damian-Fekete

      Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine) , 01 septembrie 2010

      O reţetă foarte interesantă! Doar că eu sunt dezamăgită de calitatea cărnii de vită din comerţul românesc, e tare!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h 45 min

7 voturi

Ingrediente

  • 350 gr muschi de vita
  • o conserva de ciuperci
  • 1 morcov taiat rondele
  • 1 telina mica taiata cubulete
  • 1 albus de ou fiert taiat cubulete
  • o ceapa mica taiata marunt
  • 1 canuta ulei
  • pentru marinata:
  • 250 bere blonda
  • 1 lingura mustar
  • 1 lingura sos de soia light
  • sare piper,

Raporteaza reteta

Retete
de Catalina
Clatite cu urda si marar

Clatite cu urda si marar

Din oua, faina, un praf de sare apa si lapte se face aluatul de clatite clasic. Eu intai bat ouale

3 voturi    7 comentarii
1h
Aperitive cu brinza
Salata orientala de vara

Salata orientala de vara

Se spala cartofii si se fieb in coaja. Se lasa la racit si se taie in cubulete. Ceapa se taie julien,se

23 voturi    5 comentarii
30 min
Salate reci
Conopida a la Jamie

Conopida a la Jamie

Conopida se fierbe in apa cu sare intreaga. In uleiul incins se arunca ceapa rosie sa se inmoaie

3 voturi    10 comentarii
1h
Retete vegetariene

Catalina (Chef de cuisine)

multumesc.:)

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

5 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Friptura de vita la cuptor Friptura de vita la cuptor

Scoatem carnea de vită pe care am ținut-o in frigider o oră, ungem carnea pe toate părtile cu ulei sare și piper o mai lăsăm

0 voturi    0 comentarii
30 min
Fripturi
Piept de pui marinat in iaurt si curry