se spala muschiul de vita si se taie pe fibra pana ajunge ca o batista mai mare de grosimea degetului mare.si se pune la marinat in mustar,sos de soia si bere.
intre timp tocam ingredientele pentru umplutura.
dupa o ora se umple muschiul cu legumele si oul tocate se pune in tava si se unge cu ulei.eu l-am legat cu scobitori daca nu se ruleaza perfect cat sa stea rulada. se baga la cuptorul preincalzit si se lasa la copt 35-45 de minute la foc mic.
se poate servi atat rece cat si cald
Pofta mare
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii