autor:

Ionelia Bardas

» » Fripturi

Muschi impanat

Autor: Ionelia Bardas (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 decembrie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Ionelia Bardas (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 decembrie 2008

Ingrediente
1 kg muschi de porc,masline,usturoi,sunca,ulei sau untura,un pahar de vin alb,un pahar apa,3 linguri bulion

Dificultate: Medie Timp: 1h

7 voturi

Mod de preparare

Se ia muschiul de porc, in care introducandu-se un cutit,se vor face gauri pe lungul muschiului.Acestea se vor umple cu : masline,usturoi si sunca(toate taiate felii),si puse pe rand(exemplu:o felie de maslina,una de usturoi,una de sunca,iar una de maslina,una de usturoi,una de sunca etc).Dupa ce umpleti toate gaurile,muschiul se va condimenta pe dinafara.Apoi il puneti intr-o tava inalta,de cuptor,ce a fost unsa cu ulei,iar peste muschi se va turna un pahar de apa si unul de vin.Se da la cuptor la foc mare.Din cand in cand,cu o lingura stropiti muschiul cu sosul din tava.Cand muschiul s-a fiert bine,puneti masline intregi in tava si felii de usturoi.Apoi dupa 10 minute adaugati 3 linguri de bulion,ce le amestecati bine in sos,si stropiti muschiul,si apoi se mai lasa 10 minute in cuptor.Pofta buna
Daca ti-a placut reteta noastra "Muschi impanat" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Pulpe la cuptor cu cartofi aurii

Pulpe la cuptor cu cartofi aurii

Pulpele se spala, se condimenteaza cu sare, delikat, piper, sau condiment pentru carne de pui, se

4 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Fripturi
Miel parizian

Miel parizian

Se pune uleiul la incins ,dupa care se adauga ceapa tocata marunt .Se da focul mic de tot si se caleste

5 voturi    6 comentarii
1h
Fripturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • Ionelia Bardas

    Ionelia Bardas (Chef de cuisine) , 28 martie 2010

    este valentina,este gustos,aromele pe care le ea de la usturoi , masline si vin,fac muschiul foarte gustos,de asemenea sunca are rolul ei,cred ca toata lumea stie ca muschiul de porc are carnea seaca,sunca ia gustul sec al muschiului

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 04 februarie 2010

    Trebuie sa fie bun!

  • Fara foto

    Ionelia Burlacu , 09 septembrie 2009

    Multumesc,chiar e foarte bun la gust,eu l-am facut atunci pt ziua ficei mele la implinirea primului ei anisor.

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 22 iulie 2009

      Super arata muschiuletul si cred ca este tare gustos.Felicitari pentru reteta.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 22 iulie 2009

      Cred ca e grozav la gust...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h

7 voturi

Ingrediente

  • 1 kg muschi de porc,masline,usturoi,sunca,ulei sau untura,un pahar de vin alb,un pahar apa,3 linguri bulion

Raporteaza reteta

Retete
de Ionelia Bardas
Portocale

Portocale

Se razuie morcovii pe razatoarea marunta,se amesteca cu 1 kg zahar si se lasa sa stea cateva ore(cel

6 voturi    7 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Chiftelute cu cartofi si dovlecel

Chiftelute cu cartofi si dovlecel

Dovlecelul si cartofii se curata,se spala si se da prin razatoarea mare.Se lasa jumatate de ora,pana

14 voturi    10 comentarii
30 min
Aperitive
Orez spaniol (2)

Orez spaniol (2)

Se curata legumele si se spala; se taie ceapa si usturoiul marunt,iar ardeii fasii.Orezul se spala

3 voturi    10 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ionelia Bardas (Chef de cuisine)

este valentina,este gustos,aromele pe care le ea de la usturoi , masline si vin,fac muschiul foarte gustos,de asemenea sunca are rolul ei,cred ca toata lumea stie ca muschiul de porc are carnea seaca,sunca ia gustul sec al muschiului

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Peste prajit