Se ia muschiul de porc, in care introducandu-se un cutit,se vor face gauri pe lungul muschiului.Acestea se vor umple cu : masline,usturoi si sunca(toate taiate felii),si puse pe rand(exemplu:o felie de maslina,una de usturoi,una de sunca,iar una de maslina,una de usturoi,una de sunca etc).Dupa ce umpleti toate gaurile,muschiul se va condimenta pe dinafara.Apoi il puneti intr-o tava inalta,de cuptor,ce a fost unsa cu ulei,iar peste muschi se va turna un pahar de apa si unul de vin.Se da la cuptor la foc mare.Din cand in cand,cu o lingura stropiti muschiul cu sosul din tava.Cand muschiul s-a fiert bine,puneti masline intregi in tava si felii de usturoi.Apoi dupa 10 minute adaugati 3 linguri de bulion,ce le amestecati bine in sos,si stropiti muschiul,si apoi se mai lasa 10 minute in cuptor.Pofta buna

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii