Reteta postata pe: 18 martie 2005
Ingrediente
1 muschi de vita, o lingura ulei sau margarina, 1 capatina usturoi, cimbru, piper
Dificultate: Medie | Timp: 1h 15 min
Mod de preparare
Muschiul bine curatat de pielite se impaneaza cu usturoi, se leaga cu sfoara curata pentru a putea fi taiat in felii aspectoase cind este gata. Se adauga eventual putin piper, cimbru dupa gust, se unge cu putin ulei sau margarina la suprafata. Se adauga putina apa si se da la cuptor, initial la foc iute apoi mocnit. Din timp in timp se stropeste friptura cu sosul din tava pentru a ramine suculenta. Cind este aproape gata se adauga un pahar de vin alb de calitate si se mai lasa 10-15 minute la foc mai iute.
Se poate servi rece sau cald, cu diferite garnituri
Daca ti-a placut reteta noastra "Muschi la tava" nu uita sa-i faci un
review
Pentru inceput vom pregati muschiul de porc. Pregatim un sos din 2 catei de usturoi pisati,uleiul
4 voturi
1 comentariu
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Fac o pasta din pasta de tomate, mustar si condimente, pe care o aplic peste muschi. Astfel pregatit,
5 voturi
5 comentarii
1h 30 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
constanta proca (Chef de cuisine) , 23 iulie 2009
Reteta e super,am avut musafiri carora le-a placut foarte mult.