autor:

Varadi Silvia

» » Fripturi

Muschiulet de porc impletit

Autor: Varadi Silvia (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 mai 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Varadi Silvia (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 mai 2010

Ingrediente
1 muschiulet de porc, 1 carnacior afumat de vita, 1 fir de usturoi verde, 2-4 bastonase cascaval afumat, 3-4 catei de usruroi sau un fir de usturoi verde, sare si piper dupa gust, putin cimbru, 2-3 frunze de salvie proaspete, 2-3 ace de rozmarin proaspat, 1 lingura ulei de masline

Dificultate: Redusa Timp: 35 min

6 voturi

Mod de preparare

Intr-un mojar se pun condimentele si se maruntesc bine impreuna cu uleiul de masline.
Se taie muschiuletul pe lung in doua,fara a se patrunde pana la capatul gros,se lasa 2 cm. Se ia carnaciorul afumat, firul de usturoi si se impleteste o coada,iar prin lateral se adauga bastonasele de cascaval. Se condimenteaza cu amestecul pregatit anterior si se frige pe gratarul incins,pana este rumenit si patruns bine.Sau cine prefera il poate baga la cuptor.Se serveste alaturi de o garniture de cartofi si salata ,sau dupa preferinta.
Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet de porc impletit" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Muschiulet de porc impletit cu carnati

Muschiulet de porc impletit cu carnati

Cei doi muschiuleti i-am pus la marinat pentru cateva ore într-un amestec de vin alb cu usturoi

3 voturi    1 comentariu
1h 10 min
Fripturi
Muschiulet de porc impletit servit cu diferite feluri de piure-uri

Muschiulet de porc impletit servit cu diferite feluri de piure-uri

Se ia bucata de muschi se taie in trei bucati dar nu pana sus, se lasa baza de unde se incepe impletitura.

3 voturi    2 comentarii
35 min
Fripturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 9 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    mira (Chef de cuisine) , 29 mai 2010

    La cuptor, stropit cu putin vin...

  • vera

    vera (Chef de cuisine) , 27 mai 2010

    Minunat!

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 19 mai 2010

    Foarte aromat si prezentare super-eleganta.Felicitari!*****

    • mihaela cecilia

      mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 19 mai 2010

      Mmm... Foarte bun...

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 19 mai 2010

      O bunatate...

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 19 mai 2010

      Waw Silvye ce bine arata ! Cred ca fetele tale au curatat farfuriile si nu a mai ramas nimic....

    • Adina

      Adina (Chef de cuisine) , 19 mai 2010

      Felicitari! Arata foarte bine!

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 18 mai 2010

      Imi place mult cum arata.

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 18 mai 2010

      O bunatate,ca de obicei!felicitari pt.prezentare!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

35 min

6 voturi

Ingrediente

  • 1 muschiulet de porc
  • 1 carnacior afumat de vita
  • 1 fir de usturoi verde
  • 2-4 bastonase cascaval afumat
  • 3-4 catei de usruroi sau un fir de usturoi verde
  • sare si piper dupa gust
  • putin cimbru
  • 2-3 frunze de salvie proaspete
  • 2-3 ace de rozmarin proaspat
  • 1 lingura ulei de masline

Raporteaza reteta

Retete
de Varadi Silvia
CANNELLONI CU CARENE DE VITA

CANNELLONI CU CARENE DE VITA

Intr-o cratita se pune untul cu uleiul,se toaca ceapa marunt si se pune la calit cateva minute sa

4 voturi    1 comentariu
1h 20 min
Paste si pizza
ALBINITA

ALBINITA

Foi:intr-o cratita se pune zaharul si se amesteca cu oul,apoi se pune la foc mic si se adauga laptele

19 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
CIORBA RADAUTEANA

CIORBA RADAUTEANA

Se spala puiul si se pune intr-o oala de 3l cu apa si se pune la foc,dupa ce se ia spuma se adauga

32 voturi    8 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe

mira (Chef de cuisine)

La cuptor, stropit cu putin vin...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Pulpa de miel la cuptor