Muschiulet de porc la cuptor

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa
Muschiulet de porc la cuptor

Ingrediente

  • 1 kg muschi de porc;
  • 4-5 catei usturoi;
  • 2-3 linguri ulei;
  • 50 ml vin alb;
  • Cimbru uscat;
  • Busuioc uscat;
  • Cateva boabe de ienibahar;
  • Sare;
  • Piper;

Mod de preparare

Carnea se unge cu ulei si se impaneaza cu usturoi.Apoi se asezoneaza cu restul condimentelor.

Se pune in tava se adauga vinul si inca 50 ml de apa.

In tava se mai pun 1-2 frunze de dafin si boabele de ienibahar.

Se da totul la cuptor timp de 1 ora la 180 grade Celsius.Tava se acopera cu staniol, astfel incat carnea sa se patrunda bine, iar spre final se descopera astfel incat sa prinda crusta.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise