autor:

autor

» » Fripturi

Muschiulet de porc

    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
400 gr. muschi de porc, 150 gr. ciuperci, 150 gr. cirnaciori, 100 gr. costita afumata, 100 gr. cascaval, 100 gr. ceapa, 100 ml de ulei, piper, 3 oua, 50 gr. marar verde, 50 gr. pesmet, 50 gr. pasta de rosii, 1 pahar suc de rosii, 1 ardei iute

Dificultate: Medie Timp: 2h

15 voturi

Mod de preparare

Se taie fileul de porc pe lungime si se bate cu un ciocan special, pina ramine de 1 cm grosime. Separat se pregateste umplutura astfel: se caleste ceapa in grasime fierbinte, cind se aureste putin se pun ciupercile spalate si taiate, costita, se adauga piper, verdeata, sare. Se ia vasul la o parte, se omogenizeaza foarte bine si cind s-a mai racit se pune un ou crud. Peste bucata de muschi se intinde umplutura, se pun cirnaciorii, cascaval, 2 oua fierte. Se ruleaza muschiul, se prinde in scobitori, se pune intr-o tava cu grasime si la inceput cu foc mic. Se ung rulourile din carne cu vin alb si cu ulei. Cu sosul din tava se stropeste friptura, cu grija ca aceasta sa se rumeneasca pe toate fetele. Cind friptura este gata, se lasa la racit, se scot scobitorile si se taie in felii mai groase.
Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet de porc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Mic dejun in lipie, cu muschiulet fraged de porc

Mic dejun in lipie, cu muschiulet fraged de porc

Mai intai marinam carnea si o dam la frigider fie o ora, fie peste noapte. Spalam bucatile de carne,

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive cu carne
Muschiulet de porc impletit servit cu diferite feluri de piure-uri

Muschiulet de porc impletit servit cu diferite feluri de piure-uri

Se ia bucata de muschi se taie in trei bucati dar nu pana sus, se lasa baza de unde se incepe impletitura.

3 voturi    2 comentarii
35 min
Fripturi

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

2h

15 voturi

Ingrediente

  • 400 gr. muschi de porc
  • 150 gr. ciuperci
  • 150 gr. cirnaciori
  • 100 gr. costita afumata
  • 100 gr. cascaval
  • 100 gr. ceapa
  • 100 ml de ulei
  • piper
  • 3 oua
  • 50 gr. marar verde
  • 50 gr. pesmet
  • 50 gr. pasta de rosii
  • 1 pahar suc de rosii
  • 1 ardei iute

Raporteaza reteta

Retete
de Madgirl Madgirl
Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Intr-o oala de 3l (de preferat teflonata) se pun carnatii taiati felii cat de subtiri posibil. Se

100 voturi    17 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Cotlete St. Prex (vitel)

Cotlete St. Prex (vitel)

Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau prin faina,

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

60 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Adauga reteta
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Piept de pui cu piure de cartofi si salata