Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumb

Se da carnea prin faina pe ambele parti, apoi prin ou si, la final, prin fulgii de porumb.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumb

Ingrediente

  • 4 muschiuleti de pui
  • sare
  • un varf de cutit de boia de ardei dulce
  • o lingura faina
  • un ou
  • 60 g de fulgi de porumb

Mod de preparare

Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi.

Cu ajutorul unui ciocan pentru bucatarie se bate carnea, apoi se spala, se da cu sare si se presara boiaua peste ea.

Intr-o farfurie se pune faina, intr-alta se pun fulgii de porumb care se maruntesc putin cu mana, iar intr-un castron se bate oul cu putina sare.

Se da carnea prin faina pe ambele parti, apoi prin ou si, la final, prin fulgii de porumb. Se asaza pe o tava unsa cu ulei si tapetata cu hartie de copt. Se introduce tava la cuptor pana cand carnea s-a patruns bine (se intoarce si pe partea cealalta).

Se poate servi cu sos tzatziki.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Orez cu carne de porc

Orez cu carne de porc

Reteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.

Orez cu carne de porc
Omleta cu unt si ceapa verde

Omleta cu unt si ceapa verde

Omleta cu unt si ceapa verde
Jeleu de zmeura

Jeleu de zmeura

Reteta de jeleu de zmeura. Cum faci jeleu de zmeura reteta fara conservanti.

Jeleu de zmeura