1. Pregatim cu grija muschiuletii facand gauri in ei pe lungime si introducem in ei morcovii,pastarnacul si patrunjelul, apoi pe latime facem mici gauri in care vom introduce cateii de usturoi.
2. In tava punem ulei si facem un pat de ierburi aromate cu un pic de sare si asezam muschiuletii pe patul de ierburi,apoi ii invelim cu ierburi aromate, condimente si sare, ii invelim in folie de aluminu. Eu am folosi o tava cu capac si dam tava la cuptor la foc potrivit pana se rumenesc frumos.
3. Am invelit sfecla rosie in folie de aluminiu, fiecare separat, si am asezat in cuptor la copt, se poate pune in tava mare de la aragaz in timp ce se fac muschiuletii asa vom economisi gaz si timp. Cand intra furculita in sfecla rosie inseamna ca sunt gata, le scoatem si la curatam de coaja si apoi le dam prin razatoarea mica.
4. Prin razatoarea mica vom da si radacina de hrean,apoi amestecam sfecla cu hreanul, cu ulei de masline, sare dupa gust si otet de mere.
5. Taiem muschiuletul felii, asezam langa el salata de sfecla rosie si felii de lamaie.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii