1. Pregatim cu grija muschiuletii facand gauri in ei pe lungime si introducem in ei morcovii,pastarnacul si patrunjelul, apoi pe latime facem mici gauri in care vom introduce cateii de usturoi.
2. In tava punem ulei si facem un pat de ierburi aromate cu un pic de sare si asezam muschiuletii pe patul de ierburi,apoi ii invelim cu ierburi aromate, condimente si sare, ii invelim in folie de aluminu. Eu am folosi o tava cu capac si dam tava la cuptor la foc potrivit pana se rumenesc frumos.
3. Am invelit sfecla rosie in folie de aluminiu, fiecare separat, si am asezat in cuptor la copt, se poate pune in tava mare de la aragaz in timp ce se fac muschiuletii asa vom economisi gaz si timp. Cand intra furculita in sfecla rosie inseamna ca sunt gata, le scoatem si la curatam de coaja si apoi le dam prin razatoarea mica.
4. Prin razatoarea mica vom da si radacina de hrean,apoi amestecam sfecla cu hreanul, cu ulei de masline, sare dupa gust si otet de mere.
5. Taiem muschiuletul felii, asezam langa el salata de sfecla rosie si felii de lamaie.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii