autor:

Brindusa_Aluculesei

» » Aperitive

Muschiulet impanat

Autor: Brindusa_Aluculesei (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 17 aprilie 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Brindusa_Aluculesei (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 17 aprilie 2014

Ingrediente
Pentru preparearea muschiuletului am folosit:, 2 buc muschiulet de porc a cate 1 kg.bucata, 6 bucati morcov, 4 bucati radacini de pastarnac,, 4 bucati radacini de patrunjel,, 1 capatana de usturoi., ierburi aromate,, condimente de porc,, sare dupa gust, 6 bucati de carnati afumati, 100 ml ulei, pentru salata de sfecla rosie am folosit-, 5 bucati sfecala rosie,, 50 ml ulei de masline,, 1 lingura de otet de mere,, un pic de sare dupa gust, o radacina de hrean

Dificultate: Medie Timp: 2h

0 voturi

Mod de preparare

1. Pregatim cu grija muschiuletii facand gauri in ei pe lungime si introducem in ei morcovii,pastarnacul si patrunjelul, apoi pe latime facem mici gauri in care vom introduce cateii de usturoi.



2. In tava punem ulei si facem un pat de ierburi aromate cu un pic de sare si asezam muschiuletii pe patul de ierburi,apoi ii invelim cu ierburi aromate, condimente si sare, ii invelim in folie de aluminu. Eu am folosi o tava cu capac si dam tava la cuptor la foc potrivit pana se rumenesc frumos.



3. Am invelit sfecla rosie in folie de aluminiu, fiecare separat, si am asezat in cuptor la copt, se poate pune in tava mare de la aragaz in timp ce se fac muschiuletii asa vom economisi gaz si timp. Cand intra furculita in sfecla rosie inseamna ca sunt gata, le scoatem si la curatam de coaja si apoi le dam prin razatoarea mica.



4. Prin razatoarea mica vom da si radacina de hrean,apoi amestecam sfecla cu hreanul, cu ulei de masline, sare dupa gust si otet de mere.



5. Taiem muschiuletul felii, asezam langa el salata de sfecla rosie si felii de lamaie.
Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet impanat" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Muschiulet de porc impanat

Muschiulet de porc impanat

Muschiuletul de porc se spala si apoi se cresteaza in cateva locuri avand grija sa nu taiem pana

2 voturi    7 comentarii
2h
Fripturi
Muschiulet de porc impanat  ( rulat )

Muschiulet de porc impanat ( rulat )

Se cresteaza muschiuletul pe toata lungimea lui obtinandu-se o felie subtire si plata. Se impaneaza

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Fripturi

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

2h

0 voturi

Ingrediente

  • Pentru preparearea muschiuletului am folosit:
  • 2 buc muschiulet de porc a cate 1 kg.bucata
  • 6 bucati morcov
  • 4 bucati radacini de pastarnac,
  • 4 bucati radacini de patrunjel,
  • 1 capatana de usturoi.
  • ierburi aromate,
  • condimente de porc,
  • sare dupa gust
  • 6 bucati de carnati afumati
  • 100 ml ulei
  • pentru salata de sfecla rosie am folosit-
  • 5 bucati sfecala rosie,
  • 50 ml ulei de masline,
  • 1 lingura de otet de mere,
  • un pic de sare dupa gust
  • o radacina de hrean

Raporteaza reteta

Retete
de Brindusa_Aluculesei
Cozonaci cu nuca si rahat

Cozonaci cu nuca si rahat

Punem faina intr-un vas si peste faina adaugam cele 4 galbenusuri. Separat, intr-o oala, punem laptele

175 voturi    38 comentarii
2h 10 min
Aluaturi si Foietaje
Peste umplut cu legume

Peste umplut cu legume

Se curata pestele, se spala si se lasa la scurs de apa.Sseparat facem o compozitie din buretii fierti

66 voturi    27 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste
Pasca cu branza dulce

Pasca cu branza dulce

Se cerne faina intr-un vas si peste ea se adauga drojdia topita cu sarea, zaharul si iaurtul, se

4 voturi    2 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Rulada de curcan cu legume