autor:

gily

» » Fripturi

muschiulet impletit

Autor: gily (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 05 februarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: gily (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 05 februarie 2010

Ingrediente
2 bucati muschiulet porc, 300 g gusa de porc afumata, 4 catei usturoi, 1 legatura cimbru, sare, piper.

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

16 voturi

Mod de preparare

Muschiuletul de porc se taie in 3, se condimenteaza cu sare, piper, cimbru dupa care se impleteste. In fantele rezultate se introduc bucatile de gusa si usturoi. Preparatul se unge cu ulei, se orneaza cu crengute de cimbru si se introduce la cuptorul incins la 180 grade cca 1h si 15 min. Se poate servi cu garnitura de cartofi natur sau copti.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "muschiulet impletit" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Muschiulet de porc impletit

Muschiulet de porc impletit

Intr-un mojar se pun condimentele si se maruntesc bine impreuna cu uleiul de masline. Se taie muschiuletul

6 voturi    9 comentarii
35 min
Fripturi
Muschiulet impletit cu paste

Muschiulet impletit cu paste

Se taie muschiuletii in patru fasii,pe lungime dar capatul mai gros sa ramana \"legat\".Se impletesc

4 voturi    9 comentarii
1h
Paste si pizza

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 12 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 18 mai 2010

    Frumossssssss, foarte gustos e!

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 28 februarie 2010

    Waw...trebuie sa fie delicios !!! Cu siguranta am sa fac si eu...dar am sa-l ung si cu putin mustar....

  • ELENA

    ELENA (Chef de cuisine) , 26 februarie 2010

    Buna! Si eu am facut, este foarte bun si cu efect, am servit musafirilor. Super!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 08 februarie 2010

      un deliciu culinar

    • Maria Lupean

      Maria Lupean (Chef de cuisine) , 07 februarie 2010

      Draguta ideea de a impleti muschiuletul.....o sa tin minte. Ai votul meu!

    • Adelina Damian-Fekete

      Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine) , 07 februarie 2010

      Arată spectaculos şi pare atât de simplu de preparat. Toate ideile mari par simple! Numai să-ţi vină...

    • Fara foto

      janess , 06 februarie 2010

      mananci de pocnesti,va spun eu

    • Fara foto

      LUMI , 06 februarie 2010

      E si aspectos si gustos!Yammmy!

    • Vekas

      Vekas (Chef de cuisine) , 06 februarie 2010

      Preparatul arata super!Imi inchipui cat este de gustos...Ai votul meu.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 05 februarie 2010

      Delicios

    • NADIA MARIA

      NADIA MARIA (Chef de cuisine) , 05 februarie 2010

      Ce ingenioasa reteta , foarte fumos prezentata si foarte simpla. Felicitari Gily!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 05 februarie 2010

      Arata super bine...Felicitari si votul meu...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

16 voturi

Ingrediente

  • 2 bucati muschiulet porc
  • 300 g gusa de porc afumata
  • 4 catei usturoi
  • 1 legatura cimbru
  • sare
  • piper.

Raporteaza reteta

Retete
de gily
BURITTO

BURITTO

Toate ingredientele se taie julien, se trag intr-o tigaie cu ulei incins. in prealabil se incinge

15 voturi    2 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
PASTRAV PE PAT DE LEGUME LA CUPTOR

PASTRAV PE PAT DE LEGUME LA CUPTOR

Tava de cuptor se unge cu ulei de masline, in care se fac 3 paturi formate din: rondele de rosii,

31 voturi    11 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
VARZA -A -LA GILY

VARZA -A -LA GILY

Varza de toaca si se pune la fiert. Alaturi intr-o tigaie se pune carnea la calit, cand este aproape

3 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Mancaruri cu carne

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Frumossssssss, foarte gustos e!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Miel la tava, reteta din 1931