Muşchiuleţ de porc la tavă

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa
Muşchiuleţ de porc la tavă

Ingrediente

  • 2 muşchiuleţi
  • cartofi
  • cepe mici
  • usturoi
  • morcovi(dacă vă plac)
  • ulei
  • 400 ml de vin alb de calitate
  • sare
  • piper
  • boia
  • 1 bucată de dovleac(opţional)

Mod de preparare

Se condimentează carnea cu amestec de sare, piper şi boia.

Se aranjează, într-o tavă uleiată generos, carnea şi legumele şi se toarnă vinul.Se dă la cuptor încălzit.

Când vinul s-a evaporat, se mai adaugă ulei, se întoarce carnea si se mai adauga ulei peste ele.

Se supraveghează operaţiunea cu vigilenţă, se mai ung elementele componente, se mai întorc etc.

Când este aproape făcută carnea, se taie felii mai groase şi se mai presară nişte amestec de condimente.

Se serveşte cu salată verde sau cu murături.

E ceva...

Eu am copt şi nişte dovleac pentru garnitură şi culoare!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Ghiveci de legume cu oua romanesti

Ghiveci de legume cu oua romanesti

Se taie ceapa pestisor si se caleste in 2 linguri ulei.

Ghiveci de legume cu oua romanesti
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ceapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata
Negresa cu glazura de ciocolata.

Negresa cu glazura de ciocolata.

Negresa cu glazura de ciocolata.
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor