autor:

Adelina Damian-Fekete

» » Mancaruri cu carne

Muşchiuleţ de porc la tavă

Autor: Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 09 ianuarie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 09 ianuarie 2011

Ingrediente
2 muşchiuleţi, cartofi, cepe mici, usturoi, morcovi(dacă vă plac), ulei, 400 ml de vin alb de calitate, sare, piper, boia, 1 bucată de dovleac(opţional)

Dificultate: Redusa Timp: 2h

5 voturi

Mod de preparare

Se condimentează carnea cu amestec de sare, piper şi boia.
Se aranjează, într-o tavă uleiată generos, carnea şi legumele şi se toarnă vinul.Se dă la cuptor încălzit.
Când vinul s-a evaporat, se mai adaugă ulei, se întoarce carnea si se mai adauga ulei peste ele.
Se supraveghează operaţiunea cu vigilenţă, se mai ung elementele componente, se mai întorc etc.
Când este aproape făcută carnea, se taie felii mai groase şi se mai presară nişte amestec de condimente.
Se serveşte cu salată verde sau cu murături.
E ceva...
Eu am copt şi nişte dovleac pentru garnitură şi culoare!
Daca ti-a placut reteta noastra "Muşchiuleţ de porc la tavă" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Cartofi la cuptor cu legume

Cartofi la cuptor cu legume

Se curata cartofii, se spala bine, se taie bucati mari si se pun intr-o oala cu apa, pe foc; acestia

2 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
CHIFTELUTE DE PASARE

CHIFTELUTE DE PASARE

Carnea de pui se trece prin masina de tocat. Eu nu am razalit cartoful ci l-am trecut la fel ca

7 voturi    8 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • COSTEO

    COSTEO (Chef de cuisine) , 01 octombrie 2013

    M-ai omorat!!!!

  • Fara foto

    maria barna (Maestru bucatar) , 30 octombrie 2011

    Foarte buna reteta de muschiulet la tava. Ptr pregatit la cuptorul electric nu trebuie pus atat de mult vin, pentru ca procesul de evaporare e mai redus. Maria

  • Lia Maria

    Lia Maria (Chef de cuisine) , 10 ianuarie 2011

    Un festin pe cinste...Felicitari ! *****

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 09 ianuarie 2011

      Foarte fin si imi inchipui ce combinatie super a fost cu dovleac copt!***** Inca nu ne-ai dat reteta de la cozonacul de la avatar!!!!!!!!!!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

2h

5 voturi

Ingrediente

  • 2 muşchiuleţi
  • cartofi
  • cepe mici
  • usturoi
  • morcovi(dacă vă plac)
  • ulei
  • 400 ml de vin alb de calitate
  • sare
  • piper
  • boia
  • 1 bucată de dovleac(opţional)

Raporteaza reteta

Retete
de Adelina Damian-Fekete
Cozonac uşor de făcut

Cozonac uşor de făcut

Se freaca zaharul cu ouale intregi si cu sarea pana se face ca o crema. Se amesteca treptat laptele

84 voturi    16 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Sirop de căpşuni de la Filo,de la Cluj

Sirop de căpşuni de la Filo,de la Cluj

Se pun laolata ( intr-un vailing/castron mare) si se lasa 2-3 zile. Se mai amesteca la trecerea prin

6 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Marinata de peste

Marinata de peste

Se aşază astfel:1 rând de morcovi+ ceapa taiată( eu pun şi o jumătate de ţelină cubuleţe) 1

3 voturi    0 comentarii
2h
Conserve si muraturi

COSTEO (Chef de cuisine)

M-ai omorat!!!!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Cartofi cu rulouri surpriza si ciocanele delicioase,la cuptor Cartofi cu rulouri surpriza si ciocanele delicioase,la cuptor

Ciocanelele se spala si se aseaza spre marginea tavii,nuschiuletul se subtiaza pe lung cu lama unui cutit,se sareaza si se condimenteaza

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Humus reţetă Humus reţetă

Humus: 250g naut crud lasat cateva ore in cam de 3 ori apa in volum sa se umfle (si se umfla bine), fiert la foc mare in apa multa (completati

1 vot    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Vitel cu fasole verde