1. Asaza piersicile intr-un vas termorezistent. Acopera-le cu apa fierbinte. Lasa-le timp de 1 minut si scurge-le, apoi trece piersicile prin apa rece. Cand sunt reci, decojeste-le cu degetele.
2. Taie piersicile in jumatate si scoate samburii. Apoi taie 2 felii pentru ornament. Pune restul piersicilor intr-un mixer si amesteca-le pana devin o pasta. Pune piureul cu lingura inapoi in vas.
3. Toarna usor sucul de struguri si apa minerala.
4. Imparte cuburile de gheata in 2 pahare inalte. Toarna usor bautura.
Bea cu toata pofta !
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii