Autor:
Monica (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 05 aprilie 2010
Ingrediente
2 piersici coapte, 300 ml suc de struguri rosii, 200 ml apa carbogazoasa, 6 cuburi de gheata, cateva boabe de struguri pentru ornament
Dificultate: Redusa | Timp: 5 min
Mod de preparare
1. Asaza piersicile intr-un vas termorezistent. Acopera-le cu apa fierbinte. Lasa-le timp de 1 minut si scurge-le, apoi trece piersicile prin apa rece. Cand sunt reci, decojeste-le cu degetele.
2. Taie piersicile in jumatate si scoate samburii. Apoi taie 2 felii pentru ornament. Pune restul piersicilor intr-un mixer si amesteca-le pana devin o pasta. Pune piureul cu lingura inapoi in vas.
3. Toarna usor sucul de struguri si apa minerala.
4. Imparte cuburile de gheata in 2 pahare inalte. Toarna usor bautura.
Bea cu toata pofta !
Daca ti-a placut reteta noastra "Nectarul zeilor cretani" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Sucuri si compoturi de fructe
Socată reţeta bunicii
1/2kg de zahar se arde pe foc dupa care se stige cu apa si se lasa sa fiarba
11 voturi
5 comentarii
2h
Sucuri si compoturi de fructe
Spalati bine fructele si puneti-le in borcane foarte curate pana se umplu bine borcanele. Adaugati
111 voturi
32 comentarii
45 min
Sucuri si compoturi de fructe
Recomandari pentru tine si casa ta
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
constanta proca (Chef de cuisine) , 18 iunie 2010
O bunatate !