autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu peste

Negi toro don

Autor: Florentina (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Japonia


    Reteta postata pe: 08 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Florentina (Chef de cuisine)   
Specific:  

Japonia


Reteta postata pe: 08 aprilie 2009

Ingrediente
100 g ton crud pasta (tocat)trebuie sa fie foarte proaspat,cateva felii de somon,1 cana orez fiert, ceapa verde sau praz ,sos de soia,nori taiat,wasabi ras.

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

10 voturi

Mod de preparare

Orezul fiert se pune intr-un bowl.Nori taiat se adauga peste orezul fiert si tonul crud,deasupa tonului se adauga ceapa verde sau prazul taiat rondele.Se mai poate adauga si seminte de susan alb.Se serveste imediat cu sos de soia si wasabi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Negi toro don" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Evantai de peste  la cuptor

Evantai de peste la cuptor

Se calesc cepele in ulei pina cind devin sticloase (puneti destul ulei si amestecati destul de des,ca

4 voturi    4 comentarii
50 min
Mancaruri cu peste
Peste umplut cu legume la cuptor, in sos de rosii cu garnitura de orez

Peste umplut cu legume la cuptor, in sos de rosii cu garnitura de orez

Pestele, dupa ce a fost curatat de solzi si spalat bine, se va deschide si se va cresta pe latime

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 8 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 12 iunie 2010

    Merita incercat !

  • Vekas

    Vekas (Chef de cuisine) , 07 februarie 2010

    Da, un deliciu pentru amatorii de mancaruri japoneze.Mie, sincera sa fiu , nu imi place pestele crud,nici sushi, nici onigiri, nici altceva...preparat cu peste crud.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 07 februarie 2010

    Un deliciu...

    • mirey

      mirey (Chef de cuisine) , 13 iulie 2009

      Cred ca o fi buna...

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 13 iulie 2009

      Un deliciu...

    • Fara foto

      Florentina (Chef de cuisine) , 13 iulie 2009

      Imi pare rau pt cei care nu gasesc ingredientele necesare si nu pot prepara aceasta reteta^-^ "WASABI"=hrean "NORI"=sunt acele alge lungi si uscate care se folosesc la sushi^-^ o zi buna tuturor^-^

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 12 iulie 2009

      Are ingrediente pe care noi nu le folosim si nici nu am auzit de ele(nori si wasabi), era bine sa fi explicat pt nestiutori, ar fi prins tare bine!

    • flori de piatra

      flori de piatra (Chef de cuisine) , 01 iulie 2009

      Este o reteta japoneza, mai greu de realizat de catre oricine.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

15 min

10 voturi

Ingrediente

  • 100 g ton crud pasta (tocat)trebuie sa fie foarte proaspat,cateva felii de somon,1 cana orez fiert
  • ceapa verde sau praz ,sos de soia,nori taiat,wasabi ras.

Raporteaza reteta

Retete
de Florentina
Prajitura cu fructe si crema de vanilie

Prajitura cu fructe si crema de vanilie

Blatul: Freci spuma untul inmuiat la temperatura camerei,cu zaharul si zaharul vanilat.Adaugi treptat

7 voturi    4 comentarii
40 min
Prajituri
Rulouri cu bacon si pastai

Rulouri cu bacon si pastai

Pastaile se fierb in apa cu sare.Se scurg bine de apa si se ruleaza cu bacon.Se presara sare si piper.Intr-o

2 voturi    2 comentarii
10 min
Aperitive
Rulada cu frisca si kiwi

Rulada cu frisca si kiwi

Separi albusurile de galbenusuri.Freci galbenusurile cu sarea.Bati albusurile spuma,pui zaharul lingura

5 voturi    2 comentarii
40 min
Prajituri

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercat !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Crema de somon Crema de somon

Somonul il blendezi bine pana cand se marunteste bine, dupa care adaugi crema de branza si omogenizezi. Ceapa verde o toci marunt si

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Peste umplut cu legume la cuptor, in sos de rosii cu garnitura de orez Peste umplut cu legume la cuptor, in sos de rosii cu garnitura de orez

Pestele, dupa ce a fost curatat de solzi si spalat bine, se va deschide si se va cresta pe latime si se va condimenta si stropi cu suc

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Pastrav cu rosii deshidratate si capere