autor:

Lena Butterfly

» » Prajituri

Negresa

Autor: Lena Butterfly (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 septembrie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Lena Butterfly (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 septembrie 2013

Ingrediente
1 ou, 1 cana zahar, jum. cana de ulei, 1 cana lapte, 2 cani faina, 1 ling. bicarbonat, 3 ling. gem, 3 ling cacao., Glazura:, 150g zahar pudra, 2 ling. cacao, 3 ling. apa fiarta, 2 ling. ulei.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se mixeaza bine oul cu zaharul, se adauga uleiul. laptele si gemul..Se mixeaza in continuare, apoi se adauga bicarbonatul, faina si cacaoa.

Compozitia se pune in taza tapetata cu hartie de copt(daca nu aveti cu putin ulei si faina).

Se coace la cuptor 30-35 min.

Facem glazura de ciocolata si deasupra putem sa punem ce dorim..(nuci, stafide..etc)

La glazura se amesteca ingredientele si se toarna peste negresa.
Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Negresa

Negresa

Untul,zaharul,cacao si laptele se pun la topit din care se ia 15 linguri si se pun peste ciocolata

9 voturi    1 comentariu
2h
Prajituri
Negresa de post cu banane la slow cooker Crock-Pot

Negresa de post cu banane la slow cooker Crock-Pot

Puneti in vasul ceramic al aparatului Crock-Pot o hartie de copt uda si stoarsa bine. Intr-un bol

4 voturi    0 comentarii
4h
Slow Cooking

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 1 ou
  • 1 cana zahar
  • jum. cana de ulei
  • 1 cana lapte
  • 2 cani faina
  • 1 ling. bicarbonat
  • 3 ling. gem
  • 3 ling cacao.
  • Glazura:
  • 150g zahar pudra
  • 2 ling. cacao
  • 3 ling. apa fiarta
  • 2 ling. ulei.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
CONCURS CULINAR: Delicii culinare de vara
Retete

din Prajituri

Pandispan zebra cu nectarine Pandispan zebra cu nectarine

Bați albușurile spumă tare împreună cu zahărul și praful de sare ,apoi adaugi pe rând galbenusurile, mixând

0 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Strudel cu visine si zmeura Strudel cu visine si zmeura

Incepeti cu pregatirea umpluturii, ca sa aiba timp sa se raceasca. Visinele spalate, le curatati de codite, scoateti samburii. Zmeura

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Tarta cu caise si corcoduse