autor:

Lena Butterfly

» » Prajituri

Negresa

Autor: Lena Butterfly (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 septembrie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Lena Butterfly (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 septembrie 2013

Ingrediente
1 ou, 1 cana zahar, jum. cana de ulei, 1 cana lapte, 2 cani faina, 1 ling. bicarbonat, 3 ling. gem, 3 ling cacao., Glazura:, 150g zahar pudra, 2 ling. cacao, 3 ling. apa fiarta, 2 ling. ulei.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se mixeaza bine oul cu zaharul, se adauga uleiul. laptele si gemul..Se mixeaza in continuare, apoi se adauga bicarbonatul, faina si cacaoa.

Compozitia se pune in taza tapetata cu hartie de copt(daca nu aveti cu putin ulei si faina).

Se coace la cuptor 30-35 min.

Facem glazura de ciocolata si deasupra putem sa punem ce dorim..(nuci, stafide..etc)

La glazura se amesteca ingredientele si se toarna peste negresa.
Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Negresa (de post)

Negresa (de post)

Intr un bol se amesteca zaharul cu apa, bicarbonatul, esentele, cacaoa, uleiul si gemul(de orice

108 voturi    17 comentarii
45 min
Prajituri
Negresa cu gem

Negresa cu gem

Hidratam stafidele in esenta de rom si vanilie. Puteti folosi orice fel de gem, de prune, gutuie,

13 voturi    1 comentariu
1h
Retete de post

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 1 ou
  • 1 cana zahar
  • jum. cana de ulei
  • 1 cana lapte
  • 2 cani faina
  • 1 ling. bicarbonat
  • 3 ling. gem
  • 3 ling cacao.
  • Glazura:
  • 150g zahar pudra
  • 2 ling. cacao
  • 3 ling. apa fiarta
  • 2 ling. ulei.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Guguluf cu ciocolata Guguluf cu ciocolata

Procedam asa : mixam galbenusurile cu zaharul, uleiul, praful de copt si zaharul vanilat; albusurile se bat spuma cu un praf de sare.

0 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Prajitura desteapta cu dovleac Prajitura desteapta cu dovleac

Dovleacul a fost spalat, sters cu prosop de bucatarie, taiat in felii groase, scos miezul cu samburi si copt in tava tapetata cu hartie

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Dulciuri diverse
Prajitura cu afine