autor:

Lena Butterfly

» » Prajituri

Negresa

Autor: Lena Butterfly (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 septembrie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Lena Butterfly (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 septembrie 2013

Ingrediente
1 ou, 1 cana zahar, jum. cana de ulei, 1 cana lapte, 2 cani faina, 1 ling. bicarbonat, 3 ling. gem, 3 ling cacao., Glazura:, 150g zahar pudra, 2 ling. cacao, 3 ling. apa fiarta, 2 ling. ulei.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se mixeaza bine oul cu zaharul, se adauga uleiul. laptele si gemul..Se mixeaza in continuare, apoi se adauga bicarbonatul, faina si cacaoa.

Compozitia se pune in taza tapetata cu hartie de copt(daca nu aveti cu putin ulei si faina).

Se coace la cuptor 30-35 min.

Facem glazura de ciocolata si deasupra putem sa punem ce dorim..(nuci, stafide..etc)

La glazura se amesteca ingredientele si se toarna peste negresa.
Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Negresă cu gem de afine şi bezea

Negresă cu gem de afine şi bezea

Frecăm untul moale la temperatura camerei cu 200 g zahăr şi un praf de sare. Adăugăm treptat

54 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Negresa cu glazura de ciocolata

Negresa cu glazura de ciocolata

Laptele,zahărul şi cacao se pun într-o cratiţă pe foc şi se fierb, amestecând mereu, până

94 voturi    27 comentarii
1h 10 min
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 1 ou
  • 1 cana zahar
  • jum. cana de ulei
  • 1 cana lapte
  • 2 cani faina
  • 1 ling. bicarbonat
  • 3 ling. gem
  • 3 ling cacao.
  • Glazura:
  • 150g zahar pudra
  • 2 ling. cacao
  • 3 ling. apa fiarta
  • 2 ling. ulei.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Inghetata falsa Inghetata falsa

Albușurile se bat spumă, se adaugă zahărul și se mai bat 5 minute să se topească zahărul, se adaugă gălbenușurile frecate

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Prajitura cremoasa cu dovleac si paste, desert perfect de toamna Prajitura cremoasa cu dovleac si paste, desert perfect de toamna

Pornim cuptorul la treapta medie. Pregatim o tava cu dimensiunea de 20/30 cm.O tapetam pe fund cu hartie de copt si marginile le gresam

0 voturi    0 comentarii
2h
Dulciuri diverse
Placinta cu pere