Etapa 1: Pentru inceput, margarina se taie în bucăţi şi se pune într-o oală. Se adaugă peste margarină zahărul, laptele şi cantitatea de cacao (se poate pune chiar mai multă decât am pus eu, în funcţie de cât de amăruie vreţi să fie prăjitura). Se pune oala pe foc şi se lasă să fiarbă până când se topesc margarina şi zahărul. Din acest amestec, se pun de-o parte într-un castronel aproximativ 15 linguri, pentru ca veţi avea nevoie de o glazura delicioasă la final. Se lasă la răcit în timp ce pregătiţi restul de compoziţie.Etapa 2: Se bat albusurile spuma. Faina se amesteca cu praful de copt, iar apoi se incorporeaza in sosul caldut impreuna cu galbenusurile, amestecand in continuu cu un mixer.
Etapa 3: La final, incorporati albusurile, amestecand de jos in sus, pana obtineti un aluat omogen.
Etapa 4: Tapetati cu faina o tava de prajituri si coaceti negresa la 180 grade timp de aproximativ 30 de minute. Pentru a vedea daca este coapta, incercati-o cu o scobitoare; daca scobitoarea este curata, atunci o puteti scoate din cuptor.
Etapa 5: Pentru prepararea glazurii amestecati la foc mic sosul de ciocolată păstrat la început, cu jumătate de ciocolată cu lapte. Glazura este gata atunci cand ciocolata s-a topit complet.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii