Zaharul,apa,untul si cacaoa se pun intr-un vas inalt pe foc si se amesteca totul bine pana incepe sa fiarba. Se lasa sa dea un clocot si se ia de pe foc. Din compozitie se pun separat intrun ibric mic 6-7 linguri si restul se lasa la racit.Cand compozitia s-a racit adaugam pe rand galbenusurile,romul, coaja de lamaie,faina in care am pus praful de copt si la urma albusurile batute spuma.Intr-o tava unsa si tapetata cu faina punem compozitia si o dam la cuptor 35-40 de minute.Pentru a fi siguri ca s-a copt incercam cu o scobitore;daca scobitoara iese curata inseamna ca s-a copt. O lasam sa se raceasca si apoi turnam compozitia oprita in ibric. dar dupa ce o incalzim.Se intinde uniform pe suprafata prajiturii si daca ne place putem presara deasupra nuca de cocos.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii