Zaharul,cacaoa,margarina si laptele se pun intr-o cratita pe foc pana se ingroasa putin ,dupa care se pune la racit,dar inainte se retine din aceasta compozitie o cana.Separat se bat albusurile spuna si se freaca bine galbenusurile.
Cand compozitia s-a racit se adauga galbenusurile(amestecand usor),faina(amestecand usor),praf de copt(amestecand usor),iar la final albusurile batute spuma(amestecand usor).Se aseaza compozitia in tava si se pune la cuptor la 160grade.
Dupa ce sa copt se intinde deasupra glazura ce s-a retinut.
Pofta mare!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii