autor:

alina

» » Dulciuri diverse

Negresa

Autor: alina (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 23 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: alina (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 23 martie 2009

Ingrediente
400g zahar, 4 oua, 1 canita lapte, 1/2 praf de copt, 9 linguri faina, 4 linguri cacao, 1 margarina

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Zaharul,cacaoa,margarina si laptele se pun intr-o cratita pe foc pana se ingroasa putin ,dupa care se pune la racit,dar inainte se retine din aceasta compozitie o cana.Separat se bat albusurile spuna si se freaca bine galbenusurile.
Cand compozitia s-a racit se adauga galbenusurile(amestecand usor),faina(amestecand usor),praf de copt(amestecand usor),iar la final albusurile batute spuma(amestecand usor).Se aseaza compozitia in tava si se pune la cuptor la 160grade.
Dupa ce sa copt se intinde deasupra glazura ce s-a retinut.
Pofta mare!
Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Negresa de post

Negresa de post

Se amesteca bine uleiul cu zaharul si apoi se adauga pe rand: apa,bicarbonatul, faina si celelalte

30 voturi    3 comentarii
35 min
Retete de post
Negresa

Negresa

Amesteci bine toate ingredientele,le torni in tava tapetata cu hartie de copt si dai la cuptor pt

7 voturi    9 comentarii
45 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 400g zahar
  • 4 oua
  • 1 canita lapte
  • 1/2 praf de copt
  • 9 linguri faina
  • 4 linguri cacao
  • 1 margarina

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de visine Gem de visine

Visinele se spala bine. Se scot samburii si se adauga peste ele zaharul. Se amesteca intr-un ceaun de tuci cu zaharul pana isi lasa

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Conserve si muraturi
Dulceata de coacaze negre Dulceata de coacaze negre

Coacazele se spala, se scurg si se pun in cratita. Adaugam zaharul, apoi apa si fierbem 20 minute, spumam. Cand este gata, o punem

4 voturi    0 comentarii
20 min
Conserve si muraturi
Guguluf cu afine si iaurt