Autor:
alina (Maestru bucatar)
Reteta postata pe: 23 martie 2009
Ingrediente
400g zahar, 4 oua, 1 canita lapte, 1/2 praf de copt, 9 linguri faina, 4 linguri cacao, 1 margarina
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 30 min
Mod de preparare
Zaharul,cacaoa,margarina si laptele se pun intr-o cratita pe foc pana se ingroasa putin ,dupa care se pune la racit,dar inainte se retine din aceasta compozitie o cana.Separat se bat albusurile spuna si se freaca bine galbenusurile.
Cand compozitia s-a racit se adauga galbenusurile(amestecand usor),faina(amestecand usor),praf de copt(amestecand usor),iar la final albusurile batute spuma(amestecand usor).Se aseaza compozitia in tava si se pune la cuptor la 160grade.
Dupa ce sa copt se intinde deasupra glazura ce s-a retinut.
Pofta mare!
Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Încălzim cuptorul la 180 grade. Punem hârtie de copt într-o tavă 15/25 cm. Fierbem niște apă
Am amestecat cu mixerul toate ingredientele.
Am pus prajitura la cuptorul preincalzit pentru 45
301 voturi
32 comentarii
1h
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Testata de: burdulea maria elena