autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Negresa

Autor: MIHAILA ANCUTA ILEANA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: MIHAILA ANCUTA ILEANA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 martie 2009

Ingrediente
- 250 g ciocolata, - 1 plic de zahar vanilat, - 150 g unt, - 3 oua, - 150 g zahar, - 60 g faina, - Sare

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

7 voturi

Mod de preparare

Intr-o cratita, topiti ciocolata impreuna cu untul.
Intre timp, bateti ouale spuma impreuna cu zaharul.
Adaugati faina, zaharul vanilat si ciocolata topita.
Puneti amestecul la cuptor intr-o forma speciala la 180°C (termostat 6) timp de 15 minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Negresă tricoloră

Negresă tricoloră

Zaharul, untul si laptele, impreuna cu cacaua, se pun la topit, la foc mic, pana dau in clocot, dupa

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Negresă cu gem de afine şi bezea

Negresă cu gem de afine şi bezea

Frecăm untul moale la temperatura camerei cu 200 g zahăr şi un praf de sare. Adăugăm treptat

47 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei

Ondulator Easy Curl

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    adhinna (Chef de cuisine) , 01 iunie 2013

    Trebuie ouale intregi? Sau doar albusul se bate spuma cu zaharul?

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 17 mai 2010

    Delicioasa!

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 09 februarie 2010

    Imi place tare mult aceasta prajitura...

    • samoila tudorel

      samoila tudorel (Chef de cuisine) , 22 iunie 2009

      Dar ce simplu, ce repede, ce culoare frumoasa si ce pofta aaaam!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

20 min

7 voturi

Ingrediente

  • - 250 g ciocolata
  • - 1 plic de zahar vanilat
  • - 150 g unt
  • - 3 oua
  • - 150 g zahar
  • - 60 g faina
  • - Sare

Raporteaza reteta

Retete
de MIHAILA ANCUTA ILEANA
Carbonara cu somon

Carbonara cu somon

Se coace somonul pe gratarul incins 1 minut apoi se indeparteaza pielea. Se aseaza feliile de kaizer

8 voturi    8 comentarii
1h 30 min
Paste si pizza
Tort de lamaie si ciocolata

Tort de lamaie si ciocolata

Se zdrobesc biscuitii si se amesteca cu untul topit. Se aseaza aceasta compoztie intr-o forma de

1 vot    7 comentarii
1h
Torturi
Salata de castraveti cu mentă şi Feta

Salata de castraveti cu mentă şi Feta

Intr-ul bol se amesteca impreuna feliile de castravete, ceapa, ridiche si menta, cu putin otet si

2 voturi    6 comentarii
5 min
Salate reci

adhinna (Chef de cuisine)

Trebuie ouale intregi? Sau doar albusul se bate spuma cu zaharul?

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Dulceata de pere padurete (salbatice) Dulceata de pere padurete (salbatice)

Curatam perele de codite, indepartam mustatile din partea superioara, le spalam bine. Punem la fiert 2 cani de apa cu zaharul, scortisoara,

0 voturi    0 comentarii
50 min
Conserve si muraturi
Gem de afine Gem de afine

Se spală delicat afinele, se acoperă cu zahăr şi se lasă peste noapte, pentru a-şi lăsa sucul. A doua zi, se pun la fiert,

0 voturi    0 comentarii
35 min
Conserve si muraturi
Placinta invartita cu branza dulce, smantana si stafide