Punem intr-un vas faina cu nuca, cacao, ness si praf de copt si le amestecam pana se omogenizeaza.Mixam ouale cu zahar si un praf de sare , apoi adaugam cafeaua racita si esenta de cafea. Topim untul la microunde, il lasam sa se raceasca apoi il punem peste oua si mixam. Turnam aceasta compozitie peste ingredientele solide (faina, nuca, cacao) si amestecam pana se omogenizeaza. Compozitia o turnam incet in vasul de la slow cooker si presaram 2 linguri cipsuri de ciocolata.
Setam aparatul slow cooker Crock Pot pe functia slow si timpul de gatire/coacere 2.30 ore (nu poate fi programat decat din 30 in 30 minute) si verificam prajitura dupa 1 ora si 45 minute. Eu am lasat-o 2 ore si 5 minute si a iesit perfecta! Blat moale, pufos si umed.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii