Negresa cu cafea la slow cooker Crock Pot

Timp pregatire
125 minute
Complexitate
redusa
Negresa cu cafea la slow cooker Crock Pot

Ingrediente

  • 150 g unt
  • 200 g zahar
  • 4 oua
  • 30 ml cafea tare (espresso)
  • 1/2 lingurita esenta de cafea
  • 150 g faina
  • 30 g amidon
  • 30 g praf de cacao neagra
  • 30 g nuca macinata
  • 1 lingurita ness
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1 praf de sare
  • 2 linguri cipsuri de ciocolata

Mod de preparare

Punem intr-un vas faina cu nuca, cacao, ness si praf de copt si le amestecam pana se omogenizeaza.Mixam ouale cu zahar si un praf de sare , apoi adaugam cafeaua racita si esenta de cafea. Topim untul la microunde, il lasam sa se raceasca apoi il punem peste oua si mixam. Turnam aceasta compozitie peste ingredientele solide (faina, nuca, cacao) si amestecam pana se omogenizeaza. Compozitia o turnam incet in vasul de la slow cooker si presaram 2 linguri cipsuri de ciocolata.

Setam aparatul slow cooker Crock Pot pe functia slow si timpul de gatire/coacere 2.30 ore (nu poate fi programat decat din 30 in 30 minute) si verificam prajitura dupa 1 ora si 45 minute. Eu am lasat-o 2 ore si 5 minute si a iesit perfecta! Blat moale, pufos si umed.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Gem de caise

Gem de caise

Reteta de gem de caise fara conservanti. Gem de caise reteta simpla si usor de preparat.

Gem de caise
Shakshuka

Shakshuka

Se trag la tigaie ceapa, ardeiul, rosiile si se lasa pana se inmoaie.

Shakshuka
Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor